Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για τις 7.400 θέσεις κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ - iefimerida.gr

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για τις 7.400 θέσεις κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για τις 7.400 θέσεις κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον προσωρινό πίνακα κατάταξης για τις 7.400 θέσεις κοινωφελούς εργασίας ανακοίνωσε ο ΟΑΕΔ. Πρόκειται για θέσεις με πλήρη απασχόληση, για έξι μήνες και 15 ημέρες και σε κάθε περίπτωση έως την ημερομηνία λήξης του διδακτικού έτους 2013-2014 για τους δημόσιους φορείς αρμοδιότητας του υπουργείου Παιδείας.

Η λίστα δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ. Ο οριστικός πίνακας κατάταξης ωφελουμένων, όπως και ο πίνακας αποκλειομένων, θα καταρτιστούν μετά από απόφαση του ΔΣ του ΟΑΕΔ άμεσα, μετά την εξέταση τυχόν ενστάσεων.

Η κατάρτιση των πινάκων έγινε με αυτοματοποιημένο, διαφανή και αντικειμενικό τρόπο μέσω του ΟΠΣ του ΟΑΕΔ με βάση τα προβλεπόμενα κριτήρια της Δημόσιας Πρόσκλησης η οποία είχε εγκριθεί από το ΑΣΕΠ, επισημαίνει ο ΟΑΕΔ.

Παράλληλα, ο ΟΑΕΔ καταρτίζει την επόμενη δημόσια πρόσκληση ανέργων για 4.413 θέσεις σε επιβλέποντες φορείς του Δημοσίου. Η δημόσια πρόσκληση, αφού εγκριθεί από το ΑΣΕΠ, θα δημοσιοποιηθεί εντός των επόμενων ημερών.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ