Βάφτηκε gay ο Νιαγάρας; - iefimerida.gr

Βάφτηκε gay ο Νιαγάρας;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όταν το ρολόι χτύπησε μεσάνυχτα στην πολιτεία της Νέας Υόρκης τα ξημερώματα της Κυριακής, οι γάμοι μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου έγιναν ξαφνικά νόμιμοι. Και ποιο το καλύτερο μέρος για να γιορτάσει κανείς το γεγονός από τους καταρράκτες του Νιαγάρα.

Καθώς το πρώτο gay ζευγάρι επέλεξε το σημείο αυτό για να πραγματοποιήσει το γάμο του την πρώτη κυριολεκτικά χρονική στιγμή που μπορούσε να το κάνει, στο twitter άρχισε να κυκλοφορεί μία φωτογραφία, εμπνευσμένη από τα χρώματα του ουράνιου τόξου που στολίζουν και τη σημαία των LGBT ακτιβιστών που αγωνίζονται για τα δικαιώματά τους.

Τη φωτογραφία κυκλοφόρησε μέσω του λογαριασμού του ο τραγουδιστής/ηθοποιός και πρώην μέλος των ‘N Sunc, Lance Bass, δημιουργώντας την αίσθηση ότι την τράβηξε αυτός στα πλαίσια των εορτασμών στον καταρράκτη για τον πρώτο gay γάμο στην πολιτεία της Νέα Υόρκης. Όπως αποδείχθηκε, όμως η φωτό ήταν αρκετά παλιά και είχε ανέβει χρόνια νωρίτερα στο Flickr από την Mykelle Nicole. Παρ’ όλα αυτά. η σχετικότητα του θέματός της με το πρόσφατο γεγονός την έκανε πολύ γρήγορα σύμβολο της επίσημης έναρξης των γάμων μεταξύ ομοφυλοφίλων στη Νέα Υόρκη, αν και έχει τραβηχθεί πολύ καιρό πριν. Τώρα κυκλοφορεί ευρέως μέσω Διαδικτύου, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά τη δύναμη των social media.

Όπως και να έχει, όποιο και να είναι το story της τελικά, ο καταρράκτης σε αυτά τα χρώματα είναι πραγματικά υπέροχος…

ΠΗΓΗ: Digitallife.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αμερική φωτισμός Νιαγάρας γκέι γάμοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ