Αδέλφια αποφάσισαν να κάνουν επιχείρηση τα γλυκά κουταλιού της ...μαμάς και κάνουν χρυσές δουλειές [εικόνες] - iefimerida.gr

Αδέλφια αποφάσισαν να κάνουν επιχείρηση τα γλυκά κουταλιού της ...μαμάς και κάνουν χρυσές δουλειές [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χωρίς να το ξέρει η Δέσποινα Πασπαλάκη έδωσε την ιδέα που πολύ καιρό αναζητούσαν οι τρεις γιοι της προκειμένου να δραστηριοποιηθούν στο χώρο των τροφίμων. Όλα ξεκίνησαν από ένα ταξίδι ... επιστροφής από το εξωτερικό που έκανε ο μικρότερος της οικογένειας, ο Νίκος Πασπαλάκης.
Θεωρώντας η μητέρα ότι ο βενιαμίν της οικογένειας δεν ικανοποιούνταν από τις γεύσεις του εξωτερικού με αποτέλεσμα να του ετοιμάζει, η περίφημη Ελληνίδα μάνα, τάπερ με σπιτικές γεύσεις όπως ένα γλυκό κουταλιού από ελιά δικής της έμπνευσης.

Αυτό έγινε πριν περίπου 2 χρόνια, την εποχή που τα αδέρφια Μανώλης, Θανάσης και Νίκος Πασπαλάκης, που ήδη δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στο χώρο του τουρισμού ήθελαν να τολμήσουν και στο χώρο των τροφίμων με καινοτόμα όμως προϊόντα.

Ο Νίκος Πασπαλάκης

Ως «μάννα» εξ ουρανου, κατά κυριολεξία, η κ. Πασπαλάκη έδωσε στα παιδιά της την ιδέα που έψαχναν.
Το γλυκό κουταλιού ελιάς έγινε και μαρμελάδα από την ίδια και μετά δημιουργήθηκε το εργαστήριο τροφίμων και τα προϊόντα Mamamade. Αρχικά τα προϊόντα κυκλοφόρησαν στην ελληνική και στη συνέχεια στην διεθνή αγορά με το γλυκό κουταλιού και τη μαρμελάδα να καταφέρουν να τρελάνει τους πάντες.

«Εμείς δε θέλαμε να φτιάξουμε κάτι που ήδη κυκλοφορεί στην αγορά, δεν υπήρχε και λόγος, μας ενδιέφερε να πρωτοτυπήσουμε. Η μητέρα μας γνωστή και για τις ζαχαροπλαστικές της ικανότητες, τα κατάφερε και χωρίς να έχει ιδέα για τον προβληματισμό που είχα εγώ και τα αδέρφια μου, μας έδωσε ... στο πιάτο την ιδέα που ψάχναμε. Πολύ γρήγορα φτιάξαμε εργαστήριο με πιστοποίηση, τεχνολόγο τροφίμων και ζαχαροπλάστες οι οποίοι ξεκίνησαν να δουλεύουν πάνω στη συνταγή της μητέρας μας, που εκτός από το ότι είναι παραδοσιακή αποδείχτηκε και καινοτόμα», δηλώνει στο MadeinCreta o κ. Νίκος Πασπαλάκης.

Μόλις έγινε η αρχή, η συνέχεια ήρθε πιο εύκολα και μετά κυκλοφόρησαν και άλλοι κωδικοί, όπως μαρμελάδες με γεύση: φραγκόσυκο, μήλο και κανέλα, σοκολάτα - πορτοκάλι, φράουλα - σοκολάτα, μήλο - σοκολάτα και άλειμμα αλόης με μαστιχέλαιο, αλλά και άλειμμα χαρουπιού.

Τα προϊόντα Mamamade κυκλοφορούν ήδη και σε χώρες του εξωτερικού όπωσ σε Σουηδία, Ολλανδία, Γερμανία και Γαλλία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γλυκό κουταλιού mamamade
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ