Σπάει τη σιωπή της η 32χρονη που κατηγορεί τον Στρος Καν [βίντεο] - iefimerida.gr

Σπάει τη σιωπή της η 32χρονη που κατηγορεί τον Στρος Καν [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη παραχωρεί σήμερα η 32χρονη καμαριέρα που κατηγορεί τον πρώην διευθυντή του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν, για βιασμό. Μέχρι πριν μια εβδομάδα, η Ναφισάτου Ντιαλό, αγράμματη μετανάστρια από τη Γουινέα και μητέρα ενός 15χρονου κοριτσιού, ήταν απλώς η «καμαριέρα» στο σκάνδαλο Στρος Καν, αφού τα ΜΜΕ δεν είχαν δημοσιευσει την ταυτότητά της.

Όμως, τώρα που η υπόθεση εναντίον του Στρος Καν φαίνεται να καταρρέει από τις αλλεπάλληλες αποκαλύψεις των δικηγόρων του Γάλλου πολιτικού, σπάει την ανωνυμία της και μιλά για την τραυματική εμπειρία της. Απειλεί μάλιστα ότι θα κινηθεί σύμφωνα με το αστικό δίκαιο στην περίπτωση που το δικαστήριο αθωώσει τον Στρος Καν για τον βιασμό.

Η κ. Ντιαλό, παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στο αμερικάνικο δίκτυο ABC, το οποίο θα την προβάλλει σήμερα. Όπως περιγράφει η ίδια στη συνέντευξη, απόσπασμα της οποίας μπορείτε να δείτε παρακάτω, το πρωινό της 14ης Μαίου μπήκε στη σουίτα 2806 του Σοφιτέλ για να καθαρίσει. Δεν γνώριζε ποιος μένει εκεί ούτε τη θέση του.

«Έβλεπα τις ειδήσεις όπου έλεγαν ότι επρόκειτο να είναι ο επόμενος πρόεδρος της Γαλλίας. Είπα «ω θέε μου, θα με σκοτώσουν», και έκλαιγα. Αν όπως λέει είχει γίνει το ίδιο πράγμα στην πατρίδα της, θα την είχαν σκοτώσει σίγουρα.

Στην συνέντευξη, η κ. Ντιαλό απορρίπτει τα δημοσιεύματα της Washington Post ότι εργαζόταν ως πόρνη. «Δεν είμαι. Μάρτυρας μου ο Θεός. Λέω την αλήθεια, μέσα από την καρδιά μου, ο Θεός το ξέρει», λέει η 32χρονη μετανάστρια η οποία έχει υποβάλλει μήνυση κατά της αμερικάνικής εφημερίδας.

Η δίκη του Στρος Καν έχει οριστεί για την 1η Αυγούστου, και μετά τις αποκαλύψεις των δικηγόρων του για τη σχέση της 32χρονης με άνθρωπο που εκτίει ποινή για εμπόριο ναρκωτικών, θεωρείται πιθανό ο δικαστής να απορρίψει την υπόθεση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ