Οταν ο Σταύρος Νιάρχος φιλούσε στο στόμα τον Νουρέγιεφ και οι πουριτανοί ανατρίχιαζαν [εικόνα] - iefimerida.gr

Οταν ο Σταύρος Νιάρχος φιλούσε στο στόμα τον Νουρέγιεφ και οι πουριτανοί ανατρίχιαζαν [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια δυνατή φιλία που στηριζόταν στον θαυμασμό και μια σχέση χωρίς συμπλεγματισμούς υπήρχε μεταξύ του θρυλικού Σταύρου Νιάρχου και του κορυφαίου χορευτή όλων των εποχών Ρούντολφ Νουρέγιεφ.

Οι δυό τους δεν δίσταζαν να φωτογραφηθούν μετά τις πρεμιέρες ενώ φιλιόντουσαν στο στόμα – μια κίνηση σύνηθη στη Ρωσία της εποχής που όμως σόκαρε τους ορθόδοξους Ελληνες και τους καθολικούς Ευρωπαίους. Οι δυο τους αδιαφορούσαν βέβαια. Ο Νουρέγιεφ συχνά απολάμβανε το υπέροχο ελληνικό καλοκαίρι στην Σπετσοπούλα, το ιδιόκτητο νησί του Νιάρχου, ενώ είχε στη διάθεσή του ένα ελικόπτερο του θρυλικού μεγιστάνα για να πηγαινοέρχεται στην Αθήνα. Μάλιστα όταν ήρθε Αθήνα για να παρουσιάσει τη Ραϋμόνδα στο Ηρώδειο, ο Νιάρχος του διέθεσε το προσωπικό του λίαρ τζετ για να πετάξει την επόμενη μέρα στη Στοκχόλμη όπου θα παρουσίαζε τον Δον Κιχώτη. Ο Νουρέγιεφ ξέχασε όμως στο δωματιό του στη Μεγάλη Βρετανία το κοστούμι του και ο Νιάρχος έστειλε ξανά πίσω το λίαρ τζέτ για να του μεταφέρει το κοστούμι...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ