Τεό Νιάρχος: Ριψοκίνδυνος, κούκλος, ατρόμητος σέρφερ ο εγγονός του μεγιστάνα δαμάζει τα πιο επικίνδυνα κύματα στον κόσμο [βίντεο] - iefimerida.gr

Τεό Νιάρχος: Ριψοκίνδυνος, κούκλος, ατρόμητος σέρφερ ο εγγονός του μεγιστάνα δαμάζει τα πιο επικίνδυνα κύματα στον κόσμο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ελληνας κληρονόμος που φέρει το επίθετο ενός παγκόσμιου θρύλου, γεννήθηκε στις 3 Απριλίου του 1991 στη νότιο Γαλλία και είναι γιος του Φίλιππου Νιάρχου και της Βικτόρια Γκίνες. Αδέλφια του είναι ο Σταύρος Νιάρχος, η Ευγενία που διαπρέπει πλέον στον σχεδιασμό κοσμημάτων και η μικρότερη Ηλέκτρα (18 χρονών). Ο Τεό, που σπούδασε στην Καλιφόρνια, είχε εγκατασταθεί στη Χαβάη όπου η οικογένεια διαθέτει κατοικία προκειμένου να ασχολείται απρόσκοπτα με το σερφ. Βρέθηκε εκεί από την ηλικία των 11 χρόνων, έμενε μαζί με το θείο του και περνούσε όλα τα απογεύματα μετά το σχολείο στη θάλασσα μαζί με τους φίλους του.Toν βάφτισαν Θεοδωράκη, αλλά για τους φίλους είναι ο Τεό Νιάρχος, ένας θρύλος στον κόσμο των surfers, που δεν εντυπωσιάζονται από το επίθετό και την εντυπωσιακή κληρονομιά του αλλά από τις επιδόσεις του στο σερφ και την ανάγκη του να ξεπερνά τον ίδιο τον εαυτό του.

Ζει πλέον στην Καλιφόρνια, συνεργάζεται με την RVCA και ήδη από τα 18 του πληρώνεται για να κάνει σερφ! Ταυτόχρονα σπουδάζει στο Chapman Univercity, τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα ο κλάδος του γραφιστικού σχεδίου και η φωτογραφία. Ομως το σερφ παραμένει η μοναδική του αγάπη αφού όπως λέει «ελπίζω να σερφάρω για πάντα...».

Πάντως τα Χριστούγεννα θα αφήσει τα κύματα και θα βρίσκεται στο St. Moritz, για τους αγώνες «Cresta Run» που διοργανώνει το «Kulm Hotel», επιχειρηματικών συμφερόντων της οικογενείας Νιάρχου, όπως σημειώνει η Σίβυλλα στο Κυριακάτικο Βήμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ