Ο ευεργέτης Αντώνης Μπενάκης μιλά με τη φωνή του Ουίλιαμ Νταφόε- Φιλμ διαμάντι για το Μουσείο Μπενάκη [video] - iefimerida.gr

Ο ευεργέτης Αντώνης Μπενάκης μιλά με τη φωνή του Ουίλιαμ Νταφόε- Φιλμ διαμάντι για το Μουσείο Μπενάκη [video]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μιλώντας σε πρώτο πρόσωπο, μια φωνή από τα βάθη της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας αφηγείται το όραμα, τα κίνητρα, και τη διαδικασία δημιουργίας του Μουσείου Μπενάκη: Είναι η φωνή του Αντώνη Μπενάκη, όπως τη φέρει στις μέρες μας ο φημισμένος Ούιλιαμ Νταφόε, στο βίντεο για το μουσείο που σκηνοθέτησε η Αθηνά Ραχήλ Τσαγγάρη.

Πρωταγωνιστές είναι τα εκθέματα και τα παιδιά, καθαρά πρόσωπα, μάτια τεράστια, και χέρια που αεικίνητα αναζητούν την επαφή με την ιστορία και τις ζωντανές ανάσες των εκθεμάτων. Το να για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νέοι, βρίσκει σε αυτό το βίντεο μια σύγχρονη, μινιμαλιστική, ουσιαστική εφαρμογή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ