Ποινές φυλάκισης για τους δύο αλλοδαπούς του Υπατία - iefimerida.gr

Ποινές φυλάκισης για τους δύο αλλοδαπούς του Υπατία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενοχοι για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος κρίθηκαν από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών οι δύο από τους τέσσερις μετανάστες του Μεγάρου Υπατία.

Οι τέσσερις αλλοδαποί είχαν συληφθεί την περασμένη εβδομάδα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και στην κατοχή τους είχαν βρεθεί κλοπιμαία.

Οι τέσσερις αλλοδαποί οδηγήθηκαν στις δικαστικές αρχές με την κατηγορία της κατοχής κλεμμένων και οι δύο από αυτούς έφυγαν από τα δικαστήρια με καταδίκες 6 και 10 μηνών φυλάκισης, με τριετή αναστολή. Για τον τρίτο συλληφθέντα δεν προέκυψαν στοιχεία εις βάρος του και κηρύχθηκε αθώος, ενώ για τον τέταρτο η δίκη αναβλήθηκε μέχρι να καταθέσει ο αστυνομικός στον οποίο ανήκει ο φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής που βρέθηκε στην κατοχή του.

Οι κατηγορούμενοι στις απολογίες τους αρνήθηκαν ότι είχαν κλέψει τα αντικείμενα που βρέθηκαν πάνω τους ισχυριζόμενοι ότι άλλα από αυτά τα είχαν αγοράσει και άλλα τους τα είχαν δώσει φίλοι τους για να τα μεταφέρουν στην πατρίδα τους.

Και οι δύο μετανάστες που καταδικάστηκαν άσκησαν έφεση και μέχρι να κριθεί η υπόθεσή τους σε δεύτερο βαθμό, η απόφαση αυτή δεν θα έχει επιπτώσεις σε ό,τι αφορά την παραμονή τους στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ