«Πουλάκια μου», «χέστηκα»: Η αργκό του Ψαριανού που δεν αρέσει στους συντρόφους της ΔΗΜΑΡ [βίντεο] - iefimerida.gr

«Πουλάκια μου», «χέστηκα»: Η αργκό του Ψαριανού που δεν αρέσει στους συντρόφους της ΔΗΜΑΡ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε υψηλούς τόνους με την δική του γνωστή αργκό απευθύνθηκε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς Γρηγόρης Ψαριανός, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου του κόμματος και απολογήθηκε για την παρουσία του στην εκδήλωση της Κίνησης των «58».

Ο Γρηγόρης Ψαριανός, εμφανίστηκε με χαλαρό ντύσιμο όπως άλλωστε συνηθίζει και αφού έκανε χιούμορ για τον φωτισμό λέγοντας «χαμηλώστε το φως ρε παιδιά», άρχισε να σχολιάζει την κριτική που δέχθηκε το τελευταίο διάστημα:

«Λοιπόν πουλάκια μου χαίρομαι που σας ξαναβλέπω. Προχθές που ήρθα εδώ μου είπε ένας σύντροφος στην πόρτα: Ηρθες να μας φέρεις χαιρετίσματα από τον Σημίτη και τον Βενιζέλο; Να είμαστε προσεκτικοί ρε σύντροφοι. Να κάνουμε λάθη αλλά καινούργια. Μην καταγγέλλει ο ένας τον άλλο για πράκτορα της Intelligence Service, του Βενιζέλου. Σε αυτή τη συνάντηση των 58 υπήρχε πρόσκληση για όλους, το είχα δει και το βλέπω ως μια θετική πρωτοβουλία όπως όλα που μπορούν να οδηγήσουν σε διάλογο. Ασχετα αν κάποιος τρέχει να σωθεί και να βγάλει φωτογραφία ο κάθε Κακλαμάνης και ο κάθε Παπαντωνίου.

Χέστηκα προσωπικά αν ήταν εκεί όποιοι ήταν από δαύτους. Δεν έχω καμία σχέση με δαύτους από κτίσεως κόσμου. Θα ήμουν στο ΠΑΣΟΚ όταν τρώγανε με χρυσά κουτάλια διάφοροι σύντροφοι εδώ μέσα. Δηλαδή έλεος..» Είπα στον πρόεδρο. Φώτη σε παρακαλώ έχεις προσωπική πρόσκληση. Διαφωνείς έχεις τις επιφυλάξεις σου. Εχεις πρόσκληση από διάφορους φίλους μας. Δεν είναι ΠΑΣΟΚ ο Βούλγαρης και άλλοι. Εάν ήταν ο Φώτης Κουβέλης στο Ακροπόλ θα είχε πέσει το θέατρο. Θα είχε σηκωθεί η Ιπποκράτους στο πόδι. Οταν είπαν ότι ήρθε ο Βενιζέλος τρία άτομα παρήγγειλαν μια γκαζόζα. Τρία χειροκροτήματα δηλαδή. Ποιος να τον χειροκροτήσει τον Βενιζέλο; Τον Βενιζέλο περιμένει η Κεντροαριστερά; Τον Φώτη Κουβέλη περιμένει εδώ και 4 χρόνια», είπε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ