O Kαραμανλής νηστεύει λόγω Χριστουγέννων – Το μυστηριώδες μυστικό δείπνο του με τον Σαμαρά - iefimerida.gr

O Kαραμανλής νηστεύει λόγω Χριστουγέννων – Το μυστηριώδες μυστικό δείπνο του με τον Σαμαρά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θρήσκος και ευσεβής ο Κώστας Καραμανλής αποφεύγει εσχάτως τις χασαποταβέρνες αφού νηστεύει ενόψει των Χριστουγέννων, γράφουν τα Νέα, με αφορμή το μυστικό δείπνο του πρώην πρωθυπουργού με τον Αντώνη Σαμαρά.

Ο Γιώργος Παπαχρήστος στη στήλη του προσπαθεί να εντοπίσει τον χώρο της συνάντησης με τις πληροφορίες να διχάζονται, αφού άλλοι αναφέρουν πως οι δυο άντρες συναντήθηκαν σε ψαροταβέρνα στη Νέα Μάκρη και άλλοι σε σπίτι, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ όμως, πρώην υπουργός του Κώστα Καραμανλή του αποκάλυψε πως το πρώην πρωθυπουργός νηστεύει. « Ο πρόεδρος είναι καλός χριστιανός συνεπής με τις θρησκευτικές του υποχρεώσεις και αυτή την περίοδο νηστεύει λόγω των επερχόμενων Χριστουγέννων... Δεν τρώει ούτε ζωικά προϊόντα. Γάλα τυρί, αυγά , βούτυρο. Οπως ο Ρουσόπουλος....».

Σύμφωνα πάντα με τον Γιώργο Παπαχρήστο η συνάντηση έγινε προ δεκαημέρου, μετά από τηλεφώνημα του Αντώνη Σαμαρά, που ακολούθησε τηλεφώνημα Καραμανλή σε απολογητικό ύφος μετά την δυσφορία που εξέφρασε το Μέγαρο Μαξίμου για την στάση καραμανλικών βουλευτών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ