H νέα κατάκτηση του Μπερλουσκόνι: Θαυμάστρια 110 ετών θέλει να του χαρίσει τη σύνταξή της

Πάντα είχε τον... τρόπο του με τις γυναίκες ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Παραδοσιακά βέβαια, τα θηλυκά που του κέντριζαν το ενδιαφέρον ήταν κατά πολλές δεκαετίες μικρότερά του, συνήθως αγέννητα την εποχή που εκείνος έμπαινε στο στίβο της πολιτικής. Η τελευταία του κατάκτηση όμως του... ρίχνει αρκετά χρόνια. Είναι μία υπεραιωνόβια γιαγιά.

Πρόκειται για την Νικολίνα Κάπρα, που θέλει να χαρίσει τη σύνταξή της στον Καβαλιέρε. Η γιαγιά είναι μεγάλη θαυμάστρια του Μπερλουσκόνι. Μάλιστα, σύμφωνα με την Il Tempo, τον είχε συναντήσει πριν από μερικούς μήνες και του χάρισε ένα ροζάριο, ενώ εκείνος αργότερα της έστειλε δώρο ένα φουλάρι και κρέμες ομορφιάς.

Τώρα, σύμφωνα με την εγγονή της Ιλάρια Παλότα, η Κάπρα θέλει να χαρίσει τα 550 ευρώ το μήνα που παίρνει ως σύνταξη στο Forza Italia. Αιτία η ανακοίνωση του Ενρίκο Λέτα την Παρασκευή πως θα κοπεί σταδιακά η κρατική χρηματοδότηση προς τα κόμματα, μέχρι το 2017 που θα καταργηθεί τελείως.

«Θαυμάζει πολύ τον Μπερλουσκόνι και προσεύχεται κάθε μέρα γι' αυτόν γιατί θεωρεί ότι διώκεται από το κακό δικαστικό σύστημα», είπε η εγγονή της Κάπρα και προσθέτει ότι όταν η γιαγιά της συνάντησε τον Μπερλουσκόνι εκείνος «της εξέφρασε την επιθυμία του να την εντάξει στο ψηφοδέλτιο του κόμματός του».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ