Ο Ταμήλος ξαναχτυπά: Ρομαντική η ατμόσφαιρα παρά την αιθαλομίχλη - iefimerida.gr

Ο Ταμήλος ξαναχτυπά: Ρομαντική η ατμόσφαιρα παρά την αιθαλομίχλη

Ο Ταμήλος ξαναχτυπά: Ρομαντική η ατμόσφαιρα με την αιθαλομίχλη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την οδηγία που έστειλαν προς τους πολίτες τα υπουργεία Υγείας και Περιβάλλοντος κλήθηκε να σχολιάσει ο βουλευτής της ΝΔ, Μιχάλης Ταμήλος.

Ο γνωστός για τις ατάκες του Τρικαλινός, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή του Real Fm, σχολίασε πως ο κόσμος δεν θα δώσει ιδιαίτερη σημασία στις προτροπές των υπουργείων, ενώ πρόσθεσε ότι στα Τρίκαλα δεν είναι τόσο έντονο το φαινόμενο.

Δεν παρέλειψε ακόμη να σχολιάσει ότι η ατμόσφαιρα παρά την αιθαλομίχλη είναι μάλλον «ρομαντική».

Παράλληλα, αναφερόμενος στην συνολική εικόνα του υπουργείου Οικονομικών δήλωσε πως δεν έχει καταφέρει να πείσει ακόμα για το έργο του αφού δεν έχει επιτύχει να βρει λύση με την τρόικα προκειμένου να ηρεμήσει ο κόσμος. Ο Μιχάλης Ταμήλος υπογράμμισε πως ο ίδιος δεν φέρει ευθύνη για τις τροπολογίες καθώς δεν γνωρίζει ποιο είναι το σκεπτικό των επιτελείων.

Τέλος, εκτίμησε πως θα πραγματοποιηθούν εκλογές το φθινόπωρο του '14 σε περίπτωση που δεν βρεθεί κοινή αποδεκτή λύση στην επιλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ