Τσίπρας: «Το 2014 είναι έτος εκλογών και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα εμπνεύσει την αλλαγή στην Ευρώπη» - iefimerida.gr

Τσίπρας: «Το 2014 είναι έτος εκλογών και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα εμπνεύσει την αλλαγή στην Ευρώπη»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Το 2014 είναι έτος εκλογών. Και η αλλαγή θα έρθει. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα εμπνεύσει την αλλαγή στην Ευρώπη», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στο συνέδριο του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς που πραγματοποιείται στη Μαδρίτη.

Η Ευρώπη χρειάζεται δικό της «New Deal» για να καταπολεμήσει την ανεργία και να χρηματοδοτήσει το μέλλον είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζοντας πως «Μια νομισματική ένωση που διαιρεί τα κράτη της, διαιρεί τις κοινωνίες των κρατών της, αυξάνει την ανεργία, την φτώχεια και την κοινωνική πόλωση ή θα επανιδρυθεί ή θα καταρρεύσει».

Αφού επεσήμανε πως η επανίδρυση σημαίνει αλλαγή, απευθυνόμενος στους συντρόφους του δήλωσε πως ο ίδιος είναι στην ευχάριστη θέση να τους διαβεβαιώσει πως «Η διαδικασία της αλλαγής, έχει ξεκινήσει στην Ελλάδα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ απέχει ένα βήμα από την εξουσία».Επίσης, έκανε λόγο για βιώσιμο σχέδιο για την ελληνική οικονομία, αλλά και βιώσιμο σχέδιο για την Ευρώπη στο σύνολό της από πλευράς του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς.

Ο κ. Τσίπρας ευχαρίστησε τέλος τον πρόεδρο του ΚΕΑ Πιερ Λοράν για τα θερμά του λόγια για την υποψηφιότητα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, την οποία ο τελευταίος χαρακτήρισε εντολή ελπίδας και αλλαγής για την Ευρώπη και «προσκλητήριο Δημοκρατίας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ