Χριστούγεννα με τα σκουπίδια του Καμίνη στην Ερμού–Απαράδεκτη εικόνα στο κέντρο της πόλης - iefimerida.gr

Χριστούγεννα με τα σκουπίδια του Καμίνη στην Ερμού–Απαράδεκτη εικόνα στο κέντρο της πόλης

Χριστούγεννα με τα σκουπίδια του Καμίνη στην Ερμού–Απαράδεκτη εικόνα στο κέντρο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πόλη έχει μπει για τα καλά σε εορταστικούς ρυθμούς με τους δρόμους και τα μαγαζιά να είναι στολισμένα και το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα να διακατέχει πολίτες και επαγγελματίες, ωστόσο, στην κεντρική αγορά αρμοδιότητας του δημάρχου Αθηναίων τα σκουπίδια ζουν και βασιλεύουν.

Η εικόνα στην οδό Ερμού είναι τουλάχιστον αποκαρδιωτική με τους κάδους να είναι γεμάτοι σκουπίδια και τους περαστικούς να είναι υποχρεωμένοι να πατάνε πάνω σε άδεια κουτάκια και συσκευασίες φαγητού τις ημέρες, μάλιστα, που θεωρούνται ως εκείνες που μπορούν να δώσουν μια πνοή στην πολύπαθη αθηναϊκή αγορά.

Για ακόμη μια φορά ο δήμος Αθηναίων βρίσκεται απολογούμενος, καθώς, τα σκουπίδια δεν έχουν μαζευτεί από τον πιο κεντρικό εμπορικό δρόμο της πρωτεύουσας με τις ευθύνες να βαραίνουν τον και ίδιο τον δήμαρχο, Γιώργο Καμίνη.

Η εύκολη δικαιολογία πως δεν υπάρχουν κονδύλια μπορεί να χαρακτηριστεί τουλάχιστον ανεπαρκής, όταν, μάλιστα ο ίδιος ο δήμαρχος Αθηναίων προσφάτως είχε απαντήσει στους καταστηματάρχες πως δεν μπορεί να γνωρίζει για την κατάσταση με τα σκουπίδια καθώς βρίσκεται μονίμως στο γραφείο του και δουλεύει διαρκώς.

Το προφανές, πάντως, είναι πως η ενημέρωση που μπορεί να έχει ο κ. Καμίνης είναι τουλάχιστον ελλιπής, καθώς, Σάββατο παραμονές Χριστουγέννων η Ερμού είναι γεμάτη σκουπίδια και δυσωδία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ