«Musical αγάπη μου»: Η επιτυχημένη παράσταση της Ευγενίας Μανωλίδου επιστρέφει - iefimerida.gr

«Musical αγάπη μου»: Η επιτυχημένη παράσταση της Ευγενίας Μανωλίδου επιστρέφει

«Musical αγάπη μου»: Η επιτυχημένη παράσταση της Ευγενίας Μανωλίδου επιστρέφει
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από µια χρονιά γεµάτη υπέροχη µουσική, η Ευγενία Μανωλίδου µαζί µε τους Παναγιώτη Πετράκη, Αντιγόνη Ψυχράµη, Γιάννη Φίλια και Ευδοκία Μωυσίδου έρχονται µε ανανεωµένο πρόγραµµα και Χριστουγεννιάτικη διάθεση για να σας κρατήσουν συντροφιά ένα όλοκληρο δίωρο µαζί µε τις πιο αγαπηµένες µελωδίες από τα Musicals και τον ελληνικό κινηµατογράφο.

Και αυτή τη φορά, µαζί µε την 25µελή ορχήστρα "Symphomaniacs" (www.symphomaniacs.gr) υπό τη διεύθυνση της Ευγενίας Μανωλίδου οι δηµοφιλείς ερµηνευτές θα σας ταξιδέψουν στον υπέροχο κόσµο της θεατρικής και κινηµατογραφικής µουσικής µε στόχο να σας συνεπάρουν, να σας συγκινήσουν, αλλά και να σας ξεσηκώσουν στους ρυθµούς των πιο αγαπηµένων σας τραγουδιών!

Πασίγνωστες µελωδίες από τα ξένα Musicals όπως "West Side Story", "Dirty Dancing", "Fame", "Mamma Mia" αλλά και από ελληνικές ταινίες όπως "Κορίτσια για φίληµα", "Γοργόνες και Μάγκες", "Ζαΐρα", "Φτωχαδάκια και Λεφτάδες" θα σας παρασύρουν σε ένα ξέφρενο μουσικό δίωρο όπου μουσική, θέατρο και χορός γίνονται ένα!
Την τιµητική τους θα έχουν και πολλά γνωστά χριστουγεννιάτικα τραγούδια που θα χαρίσουν ακόµη περισσότερη µαγεία στην ΠΙΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!

Η συνήθεια της αγαπηµένης µαέστρου να επισκέπτεται και κάποιες πόλεις εκτός των Αθηνών είναι γνωστή. Έτσι, όλη η οµάδα θα ταξιδέψει ξανά σε κάποιες πόλεις, έως ότου η παράσταση "Musical, Αγάπη µου!" να παιχτεί σε όσες περισσότερες πόλεις γίνεται!

Musical, Αγάπη μου! Magical X-mas Tour

Ολα τα έσοδα θα διατεθούν στον σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ»

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου στις 21.00

Δηµοτικό Θέατρο Λαµίας, Πέµπτη 19 Δεκεµβρίου στις 21:00

Χώρος Τεχνών, Πολιτιστικό Κέντρο Βέροιας,Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου στις 21.00

Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής,Σάββατο 21-Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στις 21.00

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ευγενία Μανωλίδου musical αγάπη μου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ