Καυτό φιλί με νόημα μεταξύ δύο Ολυμπιονικών -«Καρφί» των παικτών του μπιτς βόλεϊ κατά της ομοφοβίας [εικόνα] - iefimerida.gr

Καυτό φιλί με νόημα μεταξύ δύο Ολυμπιονικών -«Καρφί» των παικτών του μπιτς βόλεϊ κατά της ομοφοβίας [εικόνα]

Καυτό φιλί με νόημα μεταξύ δύο Ολυμπιονικών -«Καρφί» των παικτών του μπιτς βόλεϊ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περνούν όλη τους τη ζωή μαζί. Σε γήπεδα, προπονήσεις, αγώνες. Αυτή τη φορά όμως ο Τζούλιους Μπρινκ και ο Γιόνας Ρέκερμαν ήρθαν πιο κοντά από ποτέ. Σε ένα «καυτό» φιλί που έδωσαν οι δύο Γερμανοί Ολυμπιονίκες, για να στείλουν μήνυμα κατά της ομοφοβίας.

Οι δύο αθλητές του μπιτς βόλεϊ, που πήραν το χρυσό πέρυσι στο Λονδίνο, φωτογραφήθηκαν για την καμπάνια του περιοδικού GQ. Οπως αναφέρει το sport24.gr, ήταν οι μοναδικοί αθλητές που δέχθηκαν να μετάσχουν σε αυτή την προσπάθεια κατά της ομοφοβίας.

Στη φωτογράφηση μετείχαν μόνο ετερόφυλοι άνδρες και για τις ανάγκες της οι δύο παίκτες του μπιτς βόλεϊ φιλήθηκαν στο στόμα. Για πρώτη και τελευταία φορά όπως είπαν. «Η συντακτική ομάδα του περιοδικού σκέφτηκε πως το μπιτς βόλεϊ μπορεί να αποτελέσει τον ιδανικό πρεσβευτή, γιατί είναι ένα άθλημα που φλερτάρει με τη σεξουαλικότητα. Το σώμα μας δεν είναι απόλυτα καλυμμένο, ο ήλιος, η άμμος... Συμφωνώ με τη σκέψη τους. Ελπίζω πως θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε στην αλλαγή της νοοτροπίας των ανθρώπων», σχολίασε ο 31χρονος Μπρινκ.

Ο Ρέκερμαν από την πλευρά του τόνισε πως όλοι οφείλουν να κάνουν μικρά βήματα. «Δεν είχα φιλήσει ποτέ άνδρα, δεν είχα βρεθεί ποτέ τόσο... κοντά με τον Τζούλιους, ίσως να μας στοιχίσει στην τσέπη μας, αλλά αξίζει ο κόπος», είπε αναφερόμενος στο γεγονός πως μπορεί η φωτογράφηση να ενοχλήσει κάποιους χορηγούς.

Καυτό φιλί με νόημα μεταξύ δύο Ολυμπιονικών -«Καρφί» των παικτών του μπιτς βόλεϊ κατά της ομοφοβίας [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ