Η πιο συγκινητική, αυθόρμητη εκδήλωση τιμής για τον Μαντέλα μετά το φιάσκο της επίσημης τελετής έγινε σε σούπερ μάρκετ [βίντεο] - iefimerida.gr

Η πιο συγκινητική, αυθόρμητη εκδήλωση τιμής για τον Μαντέλα μετά το φιάσκο της επίσημης τελετής έγινε σε σούπερ μάρκετ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και ενώ η τελετή μνήμης για τον Νέλσον Μαντέλα απασχόλησε περισσότερο για το selfie του Ομπάμα με την πρωθυπουργό της Δανίας, τα μούτρα της Μισέλ Ομπάμα και τον απατεώνα μεταφραστή της νοηματικής γλώσσας, ο λαός της Νοτίου Αφρικής τιμά τον ηγέτη του μοναδικά. Οπως με αυτό το τραγούδι γκόσπελ που ξαφνικά άρχισαν να ψάλλουν μέσα σε κατάστημα σούπερ μάρκετ.

Συγκεκριμένα, μέλη τοπικής χορωδίας σε συνεργασία με εργαζόμενους γνωστού σουπερμάρκετ, οργάνωσαν ένα αυθόρμητο δρώμενο έκπληξη ψάλλοντας για τον χαμένο ηγέτη. Εγινε στην Πρετόρια και έχει γίνει ήδη viral στο youtube.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπάρακ Ομπάμα γκόσπελ Nέλσον Μαντέλα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ