Αυτά ψηφίστηκαν ως τα 10 καλύτερα βίντεο στο Youtube για το 2013 - iefimerida.gr

Αυτά ψηφίστηκαν ως τα 10 καλύτερα βίντεο στο Youtube για το 2013

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βρισκόμαστε 2 μόλις εβδομάδες πριν το τέλος της χρονιάς και ήδη έχουν αρχίσει οι πρώτες ανασκοπήσεις των διαδικτυακών κολοσσών. Μεταξύ αυτών και το Youtube που παρουσίασε πρόσφατα τα 10 καλύτερα βίντεο του 2013.

Παρουσιάζοντας λοιπόν τα viral της χρονιάς, το Youtube μας δείχνει τα 10 καλύτερα μουσικά βίντεο, παρωδίες, ή διαφημίσεις τα οποία συγκέντρωσαν τα περισσότερα views μέσα στο 2013.

Στο νούμερο 10 έχουμε την παρωδία του Skrillex σε remix με τον... Μότσαρτ, στο 9 ένα ξεκαρδιστικό βίντεο που διαβάζει λάθος τα χείλη αθλητών και προπονητών κατά τη διάρκεια του αγώνα και στο 8 η ξεκαρδιστική διαφήμιση-φάρσα με την τηλεκίνηση στην καφετέρια.

Φυσικά από τη λίστα δε θα μπορούσαν να λείπουν οι μοναδικοί Lonely Island στο τραγούδι-παρωδία τους με τίτλο YOLO στο οποίο συμμετέχει επίσης και ο Adam Levine των Maroon 5.

Στο 6 έχουμε ακόμα μία διαφήμιση από τη Volvo Motors με πρωταγωνιστή τον Ζαν Κλωντ Βαν Νταμ σε ακόμη έναν επικίνδυνο ρόλο, ενώ διαφήμιση είναι και στο 5 με τα ξεκαρδιστικά μωράκια για τα νερά Evian.

Tην τελική 4αδα συμπληρώνει η αγάπη του κοινού, με 4ο τον απίστευτο μουσάτο που τρέλανε όλους τους συνομιλητές του στο chatroulette παριστάνοντας τη Μάιλι Σάιρους, στο 3 βλέπουμε πώς τρώνε μεσημεριανό τα ζώα, στο 2 μία στρατιωτική μονάδα παθαίνει μαζική παράκρουση σε ρυθμούς Harlem Shake και στο 1, το καλύτερο βίντεο της χρονιάς είναι το τραγούδι-πλύση εγκεφάλου των μάστερ της παρωδίας Ylvis με τίτλο «What does the fox say»

Απολαύστε τα:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ