Ποιους διαβόητους κακοποιούς «βλέπει» η αστυνομία πίσω από την απόπειρα απαγωγής του νεαρού εφοπλιστή Κίκου Μαρτίνου - iefimerida.gr

Ποιους διαβόητους κακοποιούς «βλέπει» η αστυνομία πίσω από την απόπειρα απαγωγής του νεαρού εφοπλιστή Κίκου Μαρτίνου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα στοιχεία που έχουν ήδη συλλεγεί από τη χθεσινή απόπειρα σε συνδυασμό με πληροφορίες που υπήρχαν στη διάθεση της αστυνομίας από την αποκάλυψη σχεδίου απαγωγής μέλους της οικογενείας Μαρτίου το 2010 έχουν ήδη οδηγήσει τους αστυνομικούς σε ένα στενό κύκλο των πιθανότερων υπόπτων για την απόπειρα απαγωγής.

Σύμφωνα με την Καθημερινή και το ρεπορτάζ του Γιάννη Σουλιώτη, αξιωματικοί της αστυνομίας βλέπουν πίσω από την απόπειρα τον καταζητούμενο δραπέτη Βασίλη Παλαιοκώστας. Αφήνουν όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο να εμπλέκονται επίσης έγκλειστοι κακοποιοί που έχουν καταδικασθεί σε πολυετείς ποινές κάθειρξης για ανάμειξή τους σε απαγωγές επιχειρηματιών, όπως του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, τον Ιανουάριο του 2009. Υπενθυμίζουμε ότι χθες, τέσσερα άτομα προσπάθησαν να εγκλωβίσουν τον 33χρονο Κίκο Μαρτίνο χρησιμοποιώντας δύο οχήματα, ένα Citroen C1 και ένα κλειστό βαν Mitsubishi.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ