Μωραΐτης, Σαχινίδης, Ντόλιος και 8 ακόμη στελέχη του ΠΑΣΟΚ ζητούν έκτακτη σύγκληση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος - iefimerida.gr

Μωραΐτης, Σαχινίδης, Ντόλιος και 8 ακόμη στελέχη του ΠΑΣΟΚ ζητούν έκτακτη σύγκληση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτακτη σύγκληση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ ζητούν μέσω επιστολής τους προς τον πρόεδρο του κόμματος οι βουλευτές Θάνος Μωραΐτης, Γιώργος Ντόλιος, Φίλιππος Σαχινίδης και οκτώ ακόμη στελέχη.

«Οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις με την πυκνότητα και τη σοβαρότητά τους, επιβάλλουν τη συζήτησή τους στο κορυφαίο, θεσμικό, συλλογικό, κομματικό όργανο.Για το λόγο αυτό, ζητάμε να συγκληθεί άμεσα η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή προκειμένου να συζητηθούν όλα τα κρίσιμα και σοβαρά θέματα του Κινήματος και της Χώρας», αναφέρουν χαρακτηριστικά στην επιστολή τους τα 11 μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ.

Εκτός από τους τρεις βουλευτές την επιστολή συνυπογράφουν τα εξής οκτώ στελέχη του κόμματος και μέλη της ΚΠΕ: Κελεπούρης Ανδρέας, Κίτσιος Βασίλης, Μακρυπίδης Ανδρέας, Ξεκαλάκης Στέφανος, Οθωνας Μανώλης, Παπαθανάση Αφροδίτη, Πεταλωτής Γιώργος και Τάτσης Κωνσταντίνος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ