Ποια Μισέλ! -Οταν η Βικτόρια στραβοκοίταζε τον Μπέκαμ γιατί «κάρφωνε» τα οπίσθια μαζορέτας [εικόνες] - iefimerida.gr

Ποια Μισέλ! -Οταν η Βικτόρια στραβοκοίταζε τον Μπέκαμ γιατί «κάρφωνε» τα οπίσθια μαζορέτας [εικόνες]

Ποια Μισέλ! -Οταν η Βικτόρια στραβοκοίταζε τον Μπέκαμ γιατί «κάρφωνε» τα οπίσθια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα τελευταία δύο 24ωρα ο Μπαράκ Ομπάμα έδωσε... κουράγιο σε κάθε άνδρα που πέφτει θύμα της παραδοσιακής «παντόφλας». Ακόμη και ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν γλιτώνει τα αυστηρά βλέμματα του τύπου «θα δεις τι θα γίνει όταν θα πάμε σπίτι» στις περιπτώσεις που ξεφεύγει με άλλες γυναίκες. Η θεϊκή αντίδραση της Μισέλ Ομπάμα όμως δεν ήταν τίποτα μπροστά στο... κεραυνοβόλημα της Βικτόρια Μπέκαμ στον σύζυγό της Ντέιβιντ.

Με αφορμή το περιστατικό που έγινε την επιμνημόσυνη τελετή για τον Νέλσον Μαντέλα, όταν ο Ομπάμα ξέχασε πως συνοδευόταν και φλέρταρε ξεδιάντροπα την πρωθυπουργό της Δανίας προκαλώντας την οργή της Πρώτης Κυρίας, ανασύρθηκε από το... αρχείο της συζυγικής «παντόφλας» η πιο επική δημόσια εκδήλωσή της.

Ηταν πριν από ένα χρόνο, όταν η Βικτόρια Μπέκαμ αποφάσισε να κάνει μία σπάνια εμφάνιση στο γήπεδο των LA Lakers, συνοδεύοντας τον Ντέιβιντ Μπέκαμ σε παιχνίδι του ΝΒΑ. Είτε γιατί είχε συνηθίσει να είναι μόνος του στο γήπεδο, οπότε να ακολουθεί και τα στερεότυπα της ανδρικής συμπεριφοράς σε αυτό το περιβάλλον, είτε γιατί απλά αφαιρέθηκε ο άνθρωπος, το βλέμμα του πρώην ποδοσφαιριστή έπεσε στα οπίσθια των cheerleader που ήταν ακριβώς μπροστά του. Τεράστιο λάθος!

Για κακή του τύχη η Βικτόρια αντιλήφθηκε το επίμονο βλέμμα- προς υπεράσπισή του η καλλίγραμμη μαζορέτα λικνιζόταν προκλητικά μόλις λίγα εκατοστά μακριά του- και ακολούθησε το επίμονο «κεραυνοβόλημα» από το πρώην Spice Girl. Οπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες ο Ντέιβιντ αντιλήφθηκε την γκάφα του, καθώς γελά αμήχανα, ενώ προσπάθησε να ηρεμήσει τη σύζυγό του αλλά ήταν ήδη αργά. Μάλιστα κάποια στιγμή γύρισε το κεφάλι του από την άλλη πλευρά απελπισμένος. Μάλλον σκεφτόταν ήδη την κρεβατομουρμούρα που θα ακολουθούσε.

Ποια Μισέλ! -Οταν η Βικτόρια στραβοκοίταζε τον Μπέκαμ γιατί «κάρφωνε» τα οπίσθια μαζορέτας [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ