ΣΥΡΙΖΑ κατά ΚΚΕ: Κάνετε αντιπολίτευση σε εμάς -Για αυτό θα κριθείτε - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ κατά ΚΚΕ: Κάνετε αντιπολίτευση σε εμάς -Για αυτό θα κριθείτε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι σφοδρές επιθέσεις κατά του ΚΚΕ από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι πια μια συχνή σχεδόν καθημερινή πρακτική στη βουλή. Σήμερα τη σκυτάλη από συναδέλφους του πήρε ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Χρήστος Καραγιαννίδης εξαπολύοντας επίθεση κατά του ΚΚΕ γιατί όπως είπε το αριστερό ρεύμα που γεννήθηκε μετά το 2010 το πετροβολάει συνεχώς

«Η κομμουνιστική υπόθεση δεν υπηρετείται με την επίκληση του οράματος του σταλινικού γραφειοκρατισμού, όπως δεν υπηρετείται με την επίκληση της συνεργασίας με το Κομμουνιστικό Κόμμα Κίνας, το πιο άγριο καπιταλιστικό κράτος που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην υφήλιο. Η κομμουνιστική υπόθεση δεν υπηρετείται με το να στέλνουμε συλλυπητήρια στον «γιο του ήλιου» στη Βόρεια Κορέα, στο πιο απάνθρωπο, εκμεταλλευτικό και ανελεύθερο καθεστώς.Μπορεί να θεωρείτε ότι υπηρετεί τον κομμουνισμό, μπορεί να θεωρείτε ότι εσείς έχετε δίκιο. Όμως, έχετε επιλέξει να είστε αντιπολίτευση στην κοινωνική αριστερά και γι' αυτό θα κριθείτε και εσείς και εμείς», είπε χαρακτηριστικά ο κ.Καραγιαννίδης.

.
Στην επίθεση απάντησε αμέσως ο βουλευτής του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης λέγοντας ότι ο Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ έχει δίκιο να φοβάται το Στάλιν γιατί υπηρετεί τον καπιταλισμό με τα μπούνια, και γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ προσαρμόζεται όλο και περισσότερο στις ανάγκες του μεγάλου κεφαλαίου κάνοντας συνεχώς κωλοτούμπες και συνέχισε: «Το αν πράγματι είναι αριστερά ο ΣΥΡΙΖΑ, το αποδεικνύει κάθε μέρα που υλοποιεί στην πράξη την πολιτική κατάργησης των συλλογικών συμβάσεων και μείωσης των μισθών. Ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν είναι μια δύναμη αυτού του συστήματος, το υπηρετεί, γι' αυτό και τον χειροκροτεί ο Πρόεδρος των Βιομηχάνων, γι' αυτό και σε όλα τα φόρα που πάει ο επικεφαλής τους χειροκροτείται και είναι αποδεκτός. Γι' αυτό, λοιπόν, αυτή η Αριστερά είναι μια καπιταλιστική Αριστερά, είναι η νατοϊκή Αριστερά όπως κάποιοι άλλοι την έλεγαν, είναι αυτή που άνηκε ο Νταλέμα, ο οποίος κατέσφαξε το λαό της Γιουγκοσλαβίας και θέλουν εμείς να συνεργαστούμε μαζί τους για να υπηρετήσουμε αυτή τη γραμμή και την πολιτική».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ