Απόπειρα απαγωγής γιου γνωστού εφοπλιστή -Ανθρωποκυνηγητό στην παραλιακή [εικόνες] - iefimerida.gr

Απόπειρα απαγωγής γιου γνωστού εφοπλιστή -Ανθρωποκυνηγητό στην παραλιακή [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Eνέδρα στον εφοπλιστή Κίκο Μαρτίνο, με σκοπό να τον απαγάγουν, έστησαν άγνωστοι το μεσημέρι της Πέμπτης στη Βούλα. Ο εφοπλιστής ωστόσο δεν έχασε την ψυχραιμία του και κατάφερε να διαφύγει.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι, την ώρα που ο γιος του γνωστού εφοπλιστή Ανδρέα Μαρτίνου κατευθυνόταν από τα γραφεία της εταιρείας του με προορισμό το σπίτι του.

Ταυτόχρονα πίσω από το αυτοκίνητό του εμφανίστηκε δεύτερο αυτοκίνητο. Εκείνος δεν έχασε την ψυχραιμία του, έκανε όπισθεν διεμβολίζοντας το όχημα και διέφυγε, επιστρέφοντας στα γραφεία της εταιρείας του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η απόπειρα έγινε με κινηματογραφικό τρόπο. Το κλειστό φορτηγάκι των επίδοξων απαγωγέων βγήκε μπροστά του προκειμένου να ακινητοποιήσουν το όχημα του εφοπλιστή. Από μέσα βγήκαν τρία άτομα με αυτόματα όπλα, τα οποία έστρεψαν εναντίον του κ. Μαρτίνου.

Ένα από τα αυτοκίνητα των δραστών τυλίχθηκε αμέσως στις φλόγες, ενώ η αστυνομία βρήκε άλλα δύο καμμένα αυτοκίνητα σε κοντινό σημείο, μεταξύ των οποίων και το κλειστό φορτηγάκι. Το πρώτο βρέθηκε στη συμβολή των οδών Αιόλου και Ηρακλειδών, και το τρίτο στη Βάρη, στην οδό Καλύμνου και Αθηναΐδος. Εκτιμάται ότι οι δράστες έκαψαν τα αυτοκίνητα για να καλύψουν τα ίχνη τους.Aκολούθησε ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των δραστών. Η αρχική εκτίμηση είναι ότι πρόκειται για απόπειρα απαγωγής αν και δεν αποκλείεται να πρόκειται και για απόπειρα ληστείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις απόπειρα απαγωγής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ