Το Σάββατο παραδίδεται ο σταθμός του Μετρό, «Αγία Μαρίνα» και το Αιγάλεω -Σύνταγμα θα γίνεται σε εννιά λεπτά - iefimerida.gr

Το Σάββατο παραδίδεται ο σταθμός του Μετρό, «Αγία Μαρίνα» και το Αιγάλεω -Σύνταγμα θα γίνεται σε εννιά λεπτά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος... σταθμού. Το ερχόμενο Σάββατο, το πρωί, παραδίδεται προς χρήση από το επιβατικό κοινό ο νέος σταθμός «Αγία Μαρίνα», ο οποίος εντάσσεται σε μια ακόμα επέκταση της γραμμής 3.

Ο σταθμός «Αγία Μαρίνα» βρίσκεται επί της Ιεράς Οδού και θα είναι ο τερματικός της γραμμής 3, έως ότου ολοκληρωθούν τα έργα της επέκτασης προς τον Πειραιά με έξι επιπλέον σταθμούς, κάτι που αναμένεται το 2017.

Η διαδρομή από την Αγία Μαρίνα μέχρι το Σύνταγμα θα καλύπτεται σε εννιά λεπτά, ενώ η μετάβαση ως το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» θα γίνεται σε μόλις 40 λεπτά της ώρας. Σε καθημερινή βάση, ο σταθμός θα εξυπηρετεί περίπου 30.000 επιβάτες.
Ιδιαίτερη σημασία έχει, επίσης, το γεγονός ότι για τις ανάγκες του σταθμού «Αγία Μαρίνα», κατασκευάστηκε χώρος μετεπιβίβασης ο οποίος διαθέτει χωρητικότητα για στάθμευση 380 ΙΧ οχημάτων. Η λειτουργία του εν λόγω σταθμού θα οδηγήσει σε σημαντικές τροποποιήσεις στη διαδρομή των λεωφορειακών γραμμών που εξυπηρετούν την περιοχή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ