Το βίντεο της KGB από το 1969 -Τότε που οι Σοβιετικοί ισχυρίζονταν ότι κατέρριψαν UFO και έπιασαν εξωγήινους - iefimerida.gr

Το βίντεο της KGB από το 1969 -Τότε που οι Σοβιετικοί ισχυρίζονταν ότι κατέρριψαν UFO και έπιασαν εξωγήινους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα οπτικοακουστικό υλικό με... εξωγήινους που ανέβηκε στο διαδίκτυο και μέσα σε λίγη ώρα έπαιζε σε πολλά διεθνή Μέσα, όπως έγκυρη Huffington Post αλλά και η Φωνή της Ρωσίας, προκαλεί κυρίως γέλιο αφού δείχνει πως οι Σοβιετικοί έπιοασαν και έκαναν νεκροψία σε έναν εξωγήινο, μετά την συντριβή ενός Ουφο στην περιοχή Sverdlovsk το 1969.Λέγεται πως το υλικό διέρρευσε από τα αρχεία της KGB σχετικά με τις έρευνες της πάνω στο φαινόμενο των Ούφο και παρουσιάστηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο ΤΝΤ, στις 17 Σεπτεμβρίου 1997.

Στη αρχή το βίντεο παρουσιάζει ένα αυθεντικό γύρισμα όπως λέγεται ότι διέρρευσε από τα αρχεία της KGB, αλλά στην συνέχεια φαίνεται ένα σώμα που θυμίζει «κάτι» από ανθρωποειδές, κομματιασμένο και καμένο σαν φυσικό επακόλουθο της συντριβής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εξωγήινοι ούφο KGB Σοβιετικοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ