Ιστορία τρέλας στις ΗΠΑ -6χρονος κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση επειδή φίλησε κοριτσάκι - iefimerida.gr

Ιστορία τρέλας στις ΗΠΑ -6χρονος κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση επειδή φίλησε κοριτσάκι

Ιστορία τρέλας στις ΗΠΑ -6χρονος κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση επειδή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι από τις ιστορίες που όταν της ακούει κανείς δεν ξέρει αν πρέπει να γελάσει ή να κλάψει. Γιατί πώς μπορεί να κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση ένα εξάχρονο αγόρι; Κι όμως, αυτή η ιστορία τρέλας έγινε στο Κολοράντο, όταν ο Χάντερ Γέλτον φίλησε στο χέρι μία συμμαθήτριά του.

«Ηταν κατά τη διάρκεια του μαθήματος. Διαβάζαμε, έσκυψα και τη φίλησα στο χέρι. Αυτό έγινε», είπε το αγοράκι που βρέθηκε ξαφνικά στη θέση να δίνει συνέντευξη στο CNN. Αν η κίνησή του ακούγεται φυσιολογική για την ηλικία του, αυτό που ακολούθησε σίγουρα δεν είναι. Το σχολείο τον απέβαλε και τον κατηγόρησε για σεξουαλική παρενόχληση!

«Αυτό οδηγεί σε ακρότητες που δεν είναι ανάγκη να βιώσει ένα εξάχρονο παιδί. Τώρα ο γιος μου με ρωτάει τι είναι το σεξ!», είπε η έξαλλη μητέρα, Τζένιφερ Σόντερς, σύμφωνα με την οποία ο πιτσιρικάς είχε ξανά πρόβλημα με το σχολείο που τον είχε αποβάλει στο παρελθόν επειδή είχε φιλήσει το ίδιο κοριτσάκι στο μάγουλο.

Σύμφωνα με τον επιτηρητή των σχολείων της περιοχής, η συμπεριφορά του Χάντερ εμπίπτει στην περιγραφή της σεξουαλικής παρενόχλησης, που περιλαμβάνει και το ανεπιθύμητο άγγιγμα. «Μέριμνά μας είναι να σταματήσει αυτή η συμπεριφορά, γιατί το θέμα δεν είναι ο μαθητής που τιμωρήθηκε, αλλά εκείνη που βίωσε την ανεπιθύμητη προσέγγιση», πρόσθεσε ο Ρόμπιν Γκούλντι.

Βέβαια, σύμφωνα με τη μητέρα το κοριτσάκι δεν έχει πρόβλημα με αυτό, καθώς εκείνη και ο Χάντερ θεωρούν ότι είναι «ζευγάρι». Οσο για το μικρό αγοράκι, ζήτησε συγνώμη που έκανε κάτι κακό και υποσχέθηκε πως θα προσπαθήσει να είναι καλό παιδί στο σχολείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ