Kαταγγελία σοκ: Ο μεταφραστής στη νοηματική γλώσσα στη χθεσινή τελετή για τον Μαντέλα δεν ήξερε τι έκανε [video] - iefimerida.gr

Kαταγγελία σοκ: Ο μεταφραστής στη νοηματική γλώσσα στη χθεσινή τελετή για τον Μαντέλα δεν ήξερε τι έκανε [video]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και ξαφνικά η Ενωση Κωφών στη Νότιο Αφρική, καταγγέλει οργισμένη πως o μεταφραστής της νοηματικής γλώσσας που χρησιμοποίηθηκε χθες για την παγκόσμια μετάδοση της επιμνημόσυνης τελετής για τον Νέλσον Μαντέλα παρουσία της παγκόσμιας ηγεσίας, ήταν fake, όπως γράφει η ανακοίνωση. Κοινώς απάτη!

Αμέσως οι Νοτιαφρικάνοι ειδικοί άρχισαν να γράφουν στα social media ότι η μεταφράστρια δεν ήξερε τι έκανε, απλώς κουνούσε τα χέρια της για να δείχνει απασχολημένη και τα σήματα δεν έβγαζαν νόημα. Την είδηση μεταδίδει και με breaking news το πρακτορείο Associated Press. Tην ίδια καταγγελία έκανε και ο επίσημος μεταφραστής στη νοηματική του προέδρου Ομπάμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ