Ο τρόμος των Χριστουγέννων «χτυπά» και τη Βρετανία -7 εκατ. Αγγλοι θα κάνουν διακοπές με δανεικά - iefimerida.gr

Ο τρόμος των Χριστουγέννων «χτυπά» και τη Βρετανία -7 εκατ. Αγγλοι θα κάνουν διακοπές με δανεικά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η Μεγάλη Βρετανία να μην έχει στο βιογραφικό της μνημόνια... ωστόσο οι πολίτες φαίνεται πως βρίσκονται αντιμέτωποι με το σκληρό πρόσωπο της οικονομικής κρίσης...Σύμφωνα με έρευνα της οργάνωσης Circle Housing περίπου 2,5 εκατ. άνρθωποι στη Βρετανία θα αναγκαστούν να δανειστούν χρήματα αυτά τα Χριστούγεννα για να πληρώσουν τη θέρμανση. Συνολικά, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Εθνος» περίπου 7 εκατ. άνθρωποι θα χρειαστεί να καταφύγουν σε κάποιου είδους δανεισμό για να καλύψουν τα πρόσθετα έξοδα της εοραστικής περιόδου η οποία βρίσκεται προ των πυλών. Μάλιστα, πολλοί από αυτούς εκτιμάται ότι θα ζητήσουν χρήματα από τοκογλύφους και άλλους «ανεπίσημους» δανειολήπτες.

Την ίδια ώρα, ένας στους έξι πολίτες στη Μεγάλη Βρετανία έχουν συνδυάσει τα φετινά Χριστούγεννα με την ανησυχία, τον τρόμο και της σκοτούρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ