Οι στόχοι της Χρυσής Αυγής στα Εξάρχεια: Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, της ΚΟΕ του ΣΥΡΙΖΑ και σύνδεσμος της ΑΕΚ - iefimerida.gr

Οι στόχοι της Χρυσής Αυγής στα Εξάρχεια: Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, της ΚΟΕ του ΣΥΡΙΖΑ και σύνδεσμος της ΑΕΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον υπολογιστή του Ηλία Κασιδιάρη βρέθηκε χάρτης των Εξαρχείων, ο οποίος είχε σημαδεμένα σημεία ως «στόχους», με τον ακροδεξιό βουλευτή να έχει σημειώσει κυρίως στέκια αναρχικών αλλά και άλλους χώρους.

Στο στόχαστρο της ΧΑ, φαίνεται πως είχαν μπει χώροι που συχνάζουν οι διαχειρίζονται άτομα προσκείμενα στον αντιεξουσιαστικό χώρο, αλλά και τα πολιτικά γραφεία της συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΕ, ο πολυχώρος Νοσότρος των Εξαρχείων του γνωστού αντιεξουσιαστή Νόντα Σκυφτούλη, δημοφιλείς καφετέριες της περιοχής, αλλά και ο σύνδεσμος των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ, Original 21, στα Εξάρχεια στην οδό Τζαβέλλα, αναφέρει το Εθνος.

Παράλληλα, μεγάλη συγκέντρωση στόχων υπάρχει στο χάρτη στις περιοχές γύρω από την οδό Τζαβέλλα όπου δολοφονήθηκε ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος, ενώ σημειωμένα ήταν επίσης τα κτίρια του εκδοτικού οίκου ΚΨΜ, του Στεκιού Μεταναστών και του Αστυνομικού Τμήματος Εξαρχείων.

Χρωματισμένα τέλος, ήταν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη, το Χημείο, η Νομική και το Πολυτεχνείο.

Κάντε κλικ πάνω στον χάρτη για μεγέθυνση

Οι στόχοι της Χρυσής Αυγής στα Εξάρχεια: Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, της ΚΟΕ του ΣΥΡΙΖΑ και σύνδεσμος της ΑΕΚ | iefimerida.gr 0

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ