Είναι γεγονός: Ερχεται το πρώτο φυσικό πληκτρολόγιο για iPhone -Τον Ιανουάριο στο εμπόριο - iefimerida.gr

Είναι γεγονός: Ερχεται το πρώτο φυσικό πληκτρολόγιο για iPhone -Τον Ιανουάριο στο εμπόριο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατά το λανσάρισμα του πρώτου iPhone το 2007 ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που ήταν περήφανος ο Steve Jobs ήταν το γεγονός πως το smartphone της Apple δεν είχε κάποιο φυσικό πληκτρολόγιο όπως τα blackberry και το Palm Treo.

Μετά από 6 χρόνια, η Typo Keyboard (πίσω από την χρηματοδότηση της βρίσκεται ο Ryan Seacrest) μας παρουσιάζουν το πρώτο φυσικό πληκτρολόγιο για iPhone στις σχεδιαστικές γραμμές του blackberry-για όλους αυτούς που αρέσκονται στο να πληκτρολογούν συνεχώς στο smartphone τους.

Το πληκτρολόγιο-θήκη λειτουργεί μέσω Bluetooth και προσθέτει μόνο 1 ίντσα (2.54 εκατοστά) στο μήκος του iPhone.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του το πληκτρολόγιο επιτρέπει στους χρήστες να πληκτρολογούν 50 φορές γρηγορότερα από ότι αν χρησιμοποιούσατε την διεπαφή του iOS, ενώ ο χρήστης κερδίζει 40% περισσότερο μέρος της οθόνης μιας και καταργεί το εικονικό πληκτρολόγιο της Apple.

O Ryan Seacrest είναι τόσο σίγουρος για την επιτυχία του project που έχει επενδύσει $1 εκατομμύριο για αυτό τον σκοπό.Το iPhone 5 Typo Keyboard θα ξεκινήσει να διανέμεται τον Ιανουάριο.

Πηγή: appleworldhellas.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ iPhone Πληκτρολόγιο Blackberry Steve Jobs
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ