Εμφύλιος στην Χρυσή Αυγή -«Βαθύ λαρύγγι» δίνει στοιχεία στις Αρχές - iefimerida.gr

Εμφύλιος στην Χρυσή Αυγή -«Βαθύ λαρύγγι» δίνει στοιχεία στις Αρχές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κόντρα φαίνεται πως έχει ξεσπάσει στο εσωτερικό της Χρυσής Αυγής μετά την αποκάλυψη της παραστρατιωτικής δράσης της οργάνωσης και της εμπλοκής των στελεχών της με την Δικαιοσύνη .

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην ακροδεξιά οργάνωση φαίνεται πως υπάρχει ένα «βαθύ λαρύγγι» το οποίο δίνει πληροφορίες στις Αρχές για συγκεκριμένο βουλευτή της Χρυσής Αυγής ο οποίος μετά την σύλληψη των ηγετικών στελεχών του ακροδεξιού κόμματος προσπάθησε να αναρριχηθεί στην κορυφή της εξουσίας της ΧΑ, αναφέρει το Εθνος.

Ο εσωτερικός πόλεμος που έχει ξεσπάσει στην Χρυσή Αυγή, καθοδηγείται από κορυφαίο στέλεχος της και έχει δημιουργήσει ένα απίστευτο κλίμα καχυποψίας μεταξύ των προφυλακισμένων βουλευτών και στελεχών και εκείνων που κυκλοφορούν ελεύθεροι αλλά θα λογοδοτήσουν σύντομα στην Δικαιοσύνη, με το Εθνος να αναφέρει πως πληροφορίες κάνουν λόγο για πλούσιο και ανεκμετάλλευτο υλικό που βρίσκεται στη διάθεση των Αρχών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ