Μέχρι και την Παρασκευή οι αιτήσεις για 7.400 θέσεις απασχόλησης σε δημόσιους φορείς - iefimerida.gr

Μέχρι και την Παρασκευή οι αιτήσεις για 7.400 θέσεις απασχόλησης σε δημόσιους φορείς

OAED
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στους διαδικτυακούς τόπου του ΟΑΕΔ και του ΑΣΕΠ αναρτήθηκε μετά την έγκρισή της από την Ανεξάρτητη Αρχή, η Δημόσια Πρόσκληση του Οργανισμού για την απασχόληση 7.400 ανέργων, ειδικοτήτων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ Κατηγορίας, στο πλαίσιο της υλοποίησης της Πράξης «Προώθηση της Απασχόλησης Μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς χαρακτήρα», για χρονικό διάστημα 6 μηνών και 15 ημερών σε δημόσιους φορείς της χώρας.

Υπογραμμίζεται πως οι αιτήσεις θα υποβάλλονται μέχρι και την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013, αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω της ιστοσελίδας του ΟΑΕΔ.

Η ειδική «ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΕ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΕΣ ΦΟΡΕΙΣ» είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Οργανισμού. Βρείτε την αίτηση εδώ .

Περισσότερες πληροφορίες στο κείμενο της δημόσιας πρόσκλησης εδώ .

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ