Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια -Βοριάδες 10 μποφόρ στα πελάγη

Δένουν κάβους στα λιμάνια τα πλοία λόγω της ενίσχυσης των βοριάδων που θα φθάσουν τη νύχτα σε πολλές θαλάσσιες περιοχές, τα 9 με 10 μποφόρ.

Ήδη από το λιμάνι του Πειραιά απαγορεύθηκε ο απόπλους για τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη, ενώ στον Αργοσαρωνικό πραγματοποιήθηκε μόνο το δρομολόγιο για Αίγινα στις 6 το απόγευμα.

Από το λιμάνι της Ραφήνας έφυγε το πλοίο των 17:30 για Άνδρο, Τήνο, Μύκονο και στις 18.00 για Μαρμάρι.

Κλειστό είναι και το λιμάνι του Λαυρίου, ενώ δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια στις γραμμές Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη, Καβάλα-Πρίνου και Κεραμωτή-Θάσου.

Στη γραμμή Αγ.Μαρίνα - Νέα Στύρα εκτελέστηκε μόνο το δρομολόγιο στις 17.30, όπως και τα δρομολόγια στις γραμμές Ωρωπός - Ερέτρια και Αρκίτσα - Αιδηψός στις 17.00, 18.00 και 19.00. Στις γραμμή Βόλος-Σποράδες έγινε μόνο το δρομολόγιο στις 16.00 το απόγευμα.

Λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, το Ε/Γ-Ο/Γ «AQUA MARIA» δεν κατάφερε να προσεγγίσει στο λιμάνι Αγίου Ευστρατίου και συνέχισε το δρομολόγιό του για Καβάλα.

Το πλοίο εκτελούσε δρομολόγιο από Λαύριο για Ψαρά- Άγιο Ευστράτιο- Μύρινα- Καβάλα και στον Άη Στράτη επρόκειτο να επιβιβαστούν τέσσερις επιβάτες και δυο φορτηγά οχήματα, ενώ θα αποβιβάζονταν επτά επιβάτες και ένα φορτηγό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ