Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια -Βοριάδες 10 μποφόρ στα πελάγη - iefimerida.gr

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια -Βοριάδες 10 μποφόρ στα πελάγη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δένουν κάβους στα λιμάνια τα πλοία λόγω της ενίσχυσης των βοριάδων που θα φθάσουν τη νύχτα σε πολλές θαλάσσιες περιοχές, τα 9 με 10 μποφόρ.

Ήδη από το λιμάνι του Πειραιά απαγορεύθηκε ο απόπλους για τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη, ενώ στον Αργοσαρωνικό πραγματοποιήθηκε μόνο το δρομολόγιο για Αίγινα στις 6 το απόγευμα.

Από το λιμάνι της Ραφήνας έφυγε το πλοίο των 17:30 για Άνδρο, Τήνο, Μύκονο και στις 18.00 για Μαρμάρι.

Κλειστό είναι και το λιμάνι του Λαυρίου, ενώ δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια στις γραμμές Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη, Καβάλα-Πρίνου και Κεραμωτή-Θάσου.

Στη γραμμή Αγ.Μαρίνα - Νέα Στύρα εκτελέστηκε μόνο το δρομολόγιο στις 17.30, όπως και τα δρομολόγια στις γραμμές Ωρωπός - Ερέτρια και Αρκίτσα - Αιδηψός στις 17.00, 18.00 και 19.00. Στις γραμμή Βόλος-Σποράδες έγινε μόνο το δρομολόγιο στις 16.00 το απόγευμα.

Λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, το Ε/Γ-Ο/Γ «AQUA MARIA» δεν κατάφερε να προσεγγίσει στο λιμάνι Αγίου Ευστρατίου και συνέχισε το δρομολόγιό του για Καβάλα.

Το πλοίο εκτελούσε δρομολόγιο από Λαύριο για Ψαρά- Άγιο Ευστράτιο- Μύρινα- Καβάλα και στον Άη Στράτη επρόκειτο να επιβιβαστούν τέσσερις επιβάτες και δυο φορτηγά οχήματα, ενώ θα αποβιβάζονταν επτά επιβάτες και ένα φορτηγό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ