Το Renault Clio είναι το Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2014 - iefimerida.gr

Το Renault Clio είναι το Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2014

Το Renault Clio είναι το Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2014
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Renault Clio είναι τελικά το «Αυτοκίνητο της χρονιάς 2014» για την Ελλάδα, καθώς είναι αυτό που συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς, το σύνολο 116, μεταξύ των μοντέλων (Chevrolet Trax, Fiat 500L, Ford B-Max, Kia cee'd, Mercedes CLA, Mitsubishi Space Star, Opel Adam, Renault Clio, Skoda Octavia και Toyota Auris) που είχαν προκριθεί στην τελική δεκάδα του θεσμού.

Τα 20 μέλη της επιτροπής ψήφισαν στην 2η θέση, με ομολογουμένως μικρή διαφορά από το πρώτο, το Skoda Octavia.

Στην εκδήλωση που έγινε στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος το βραβείο για το Clio παρέλαβε ο κ. γενικός διευθυντής της Teoren, της ελληνικής αντιπροσωπείας της γαλλικής μάρκας, κ. Γιάννης Ιακωβίδης, ενώ τιμήθηκαν με ειδικά βραβεία ο πρώην βουλευτής και δημοσιογράφος Άρης Σταθάκης, για τη συνολική προσφορά του στον τομέα της οδικής ασφάλειας, ο επιχειρηματίας Γιάννης Κοντέλλης, ως εκπρόσωπος της οικογένειας που δημιούργησε την μακροβιότερη εν λειτουργία, αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στην Ελλάδα, καθώς και οι εκπαιδευτικοί Κατερίνα Θεοδοσέλη από τη Ρόδο και Δώρα Γκουτζιαμάνη από τις Σέρρες, για το έργο τους στην εκπαίδευση Κυκλοφοριακής Αγωγής.

Το Renault Clio είναι το Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2014   | iefimerida.gr 0
Το Renault Clio είναι το Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2014   | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Renault Clio αυτοκίνητο της χρονιάς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ