Tι σκαρφίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να γλυτώσει από τις πιέσεις των βουλευτών για ρουσφέτια - iefimerida.gr

Tι σκαρφίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να γλυτώσει από τις πιέσεις των βουλευτών για ρουσφέτια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μην αντέχοντας άλλο τις συνεχείς πιέσεις για ρουσφέτια από συναδέλφους του βουλευτές, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σκέφτηκε μια ενδιάμεση λύση, που τον απαλλάσσει από τις γκρίνιες μέσω της ... παραχώρησης κάποιου προσωπικού του στοιχείου στο γενικό διευθυντή του.

Γράφει χαρακτηριστικά ο Βηματοδότης σήμερα, στο Βήμα:
«Ξέρετε ποιο είναι το συνηθέστερο ρουσφέτι που ζητούν οι βουλευτές αλλά και οι υπουργοί από τον κ. Κυρ. Μητσοτάκη; Να υπογράψει, υπερβαίνοντας τη σειρά προτεραιότητας, απόσπαση δημοσίου υπαλλήλου από υπηρεσία που καταργείται σε άλλη που θα εξακολουθήσει να υπάρχει. Είναι τόσο πολλές οι πιέσεις που δέχεται ώστε αποφάσισε να καταργήσει την... υπογραφή του: «Εκχώρησα το δικαίωμα της υπογραφής μου στον γενικό διευθυντή μου. Ισως είμαι ο μόνος υπουργός που το κάνω, γι' αυτό ηρέμησα από τους συναδέλφους μου» έλεγε στους... συναδέλφους του στη Βουλή.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ