H φωτογραφία που τα λέει όλα από την εκδήλωση των 58 και άλλα ενσταντανέ – Ο ελέφαντας, η κοινωνική Αντζελα, η συνοφρυωμένη Σώτη [εικόνες] - iefimerida.gr

H φωτογραφία που τα λέει όλα από την εκδήλωση των 58 και άλλα ενσταντανέ – Ο ελέφαντας, η κοινωνική Αντζελα, η συνοφρυωμένη Σώτη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Ακροπόλ γέμισε, ονόματα λιγότερο ή περισσότερο ηχηρά της πολιτικής και όχι μόνο ζωής παρακολούθησαν την πρώτη δημόσια εκδήλωση των 58 και τα φλας άναψαν καταγράφοντας πρόσωπα, εκφράσεις, ενσταντανέ και κινήσεις που έδωσαν το κλίμα. Μια όμως φωτογραφία, μοιάζει να στέλνει το δικό της μήνυμα.

Είναι αυτή με τον Κώστα Σημίτη στο κέντρο και όλους τους άλλους δίπλα θολούς.

Κατά τα άλλα, ξεχώρισαν η κοινωνική Αντζελα Γκερέκου, η πιο ξανθιά παρά ποτέ αλλά κάπως συνοφρυωμένη συγγραφέας και αρθρογράφος Σώτη Τριανταφύλλου, ο πανταχού παρών Ευάγγελος Βενιζέλος.

Φωτογραφίες Μενέλαος Μυρίλας, Παναγιώτης Τζάμαρος, fosphotos.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ