Ολο το 2013 μέσα από τα μάτια του Facebook -Τι συζητήσαμε, τι μας ενδιέφερε, που πήγαμε και ποιο δημόσιο πρόσωπο μας άρεσε - iefimerida.gr

Ολο το 2013 μέσα από τα μάτια του Facebook -Τι συζητήσαμε, τι μας ενδιέφερε, που πήγαμε και ποιο δημόσιο πρόσωπο μας άρεσε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To bing το έκανε, η Yahoo επίσης, περιμένουμε και τις σχετικές λίστες από την Google, στο ενδιάμεσο, όμως, το Facebook έδωσε στη δημοσιότητα τις λίστες με τα πιο... καυτά θέματα και πρόσωπα που απασχόλησαν τους χρήστες του κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και τα... καλύτερα του 2013, αν και ως γνωστόν κάθε τοίχος του fb, έχει και τη δική του προσωπική ιστορία. Εστω και έτσι, όμως, είναι φανερό πως υπάρχει μια κοινή συνισταμένη ενδιαφερόντων από τα εκατομμύρια των χρηστών.

Η παρουσίαση είναι, αν μη τι άλλο, εντυπωσιακή από τους διαχειριστές του εν λόγω κοινωνικού δικτύου και μπορείτε να την βρείτε σ' αυτή τη διεύθυνση:
http://www.facebookstories.com/2013/en-en

Στην κορυφή 10άδα των πιο πολυσυζητημένων θεμάτων, παγκοσμίως, βρίσκουμε -βεβαίως- τον Πάπα Φραγκίσκο και ακολουθούν οι εκλογές (παντός είδους και σε κάθε χώρα), το βασιλικό βρέφος, τον τυφώνα, το Harlem Shake, την πλημμύρα, την Miley Cyrus, τον δραματικό μαραθώνιο της Βοστώνης, το Tour de France και τέλος τον Νέλσον Μαντέλα.

Οσο για τα ζητήματα που μας απασχόλησαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς και τα μοιραστήκαμε μέσω των τοίχων μας, αυτά ήταν: Μπήκα σε σχέση, ταξίδεψα, μετακόμισα, τέλειωσα με μια σχέση, γνώρισα ένα νέο φίλο, η οικογένεια απέκτησε νέο μέλος, απόκτησα κατοικίδιο, έχασα κάποιο αγαπημένο πρόσωπο, έκανα piercing, έκοψα κάποια συνήθεια.

Τέλος, στη συγκεκριμένη διεύθυνση http://www.facebookstories.com/2013/en-en/top-checkins-global, μπορείτε να δείτε τους πιο δημοφιλείς προορισμούς: από την Ανατολική Μελβούρνη και την πλατεία Ταξίμ στην Κωνσταντινούπολη έως την Ρότζερς Αρίνα στο Βανκούβερ.

Ηδη το fb δίνει τη δυνατότητα στον κάθε χρήστη να κάνει τον δικό του απολογισμό της χρονιάς που φεύγει, βάσει των προσωπικών στιγμών και φωτογραφιών του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ