Κινέζος δισεκατομμυριούχος δίνει «τα ρέστα του» για να αγοράσει νεοκλασικά στην Ακρόπολη - iefimerida.gr

Κινέζος δισεκατομμυριούχος δίνει «τα ρέστα του» για να αγοράσει νεοκλασικά στην Ακρόπολη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Μάχη των Κροίσων» βρίσκεται σε εξέλιξη στην Αθήνα με φόντο τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, καθώς Ρώσοι, Κινέζοι και Ελληνες εφοπλιστές, είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν αδρά προκειμένου να αποκτήσουν ένα από τα υπερπολυτελή νεοκλασικά που πωλούνται σε περιοχές κοντά στην Ακρόπολη και το νέο μουσείο.

Οι πρώτοι στην αναζήτηση κατοικιών στην Ακρόπολη είναι οι Ρώσοι, ενώ στη λίστα με τους ενδιαφερόμενους βρίσκονται επίσης Κινέζοι, Αμερικανοί και Ελληνες εφοπλιστές, αναφέρει η Espresso, στην οποία μιλά ο κτηματομεσίτης Αλέξανδρος Ρώμας όπου αναφέρεται σε περιπτώσεις «Κροίσων» οι οποίοι ενδιαφέρονται για τέτοιου είδους νεοκλασικά: «Υπάρχει Κινέζος δισεκατομμυριούχος ο οποίος ενδιαφέρεται αυτή τη στιγμή για την αγορά πολλών κατοικιών ή διαμερισμάτων για μελλοντική επένδυση. Αυτές οι απαιτήσεις, όπως και άλλες που έχουν να κάνουν με την διακόσμηση ή τη διαρρύθμιση, δυσκολεύουν κάπως το έργο μας», αναφέρει.

Ωστόσο ένα από τα εμπόδια, είναι οι κρατικές απαιτήσεις και οι πολλοί φόροι οι οποίοι τρομοκρατούν τους υποψήφιους αγοραστές, επισημαίνει ο γνωστός μεσίτης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ