Η φωτογραφία διεθνούς φήμης ροκ σταρ με τον χρυσαυγίτη Γερμενή [εικόνα] - iefimerida.gr

Η φωτογραφία διεθνούς φήμης ροκ σταρ με τον χρυσαυγίτη Γερμενή [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Φωτιές» άναψε η φωτογραφία της ροκ σταρ Jarboe με τον «Καιάδα» της Χρυσής Αυγής, την οποία ανέβασε η ίδια στο διαδίκτυο, ενόψει της συναυλίας της σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη, αναγκάζοντας τόσο το μαγαζί που θα την φιλοξενούσε όσο και την ίδια να βγάλουν... διευκρινιστικές ανακοινώσεις.

Η Jarboe, λοιπόν, την οποία γνωρίσαμε ως τη φωνή των Swans και αργότερα μέσα από δεκάδες guest συμμετοχές της σε σημαντικότατα συγκροτήματα όπως οι Neurosis, Oxbow και Lustmord ανακοινώνοντας την συναυλία της στο SIX D.O.G.S. στο facebook ανέβασε μια φωτογραφία όπου εμφανίζεται με Ελληνες φίλους της. Μόνο που οι φίλοι ήταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής, γνωστός και ως Καιάδας και η σύζυγός του.

Οπως ήταν αναμενόμενα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήραν «φωτιά» και η διοργανώτρια εταιρεία αναγκάστηκε να εκδώσει ανακοίνωση μέσω της οποίας διευκρινιζόταν ότι η Jarboe ουδεμία σχέση έχει με τις ακροδεξιές πεποιθήσεις του Καιάδα.

Κάτι ανάλογο έκανε και η η Jarboe η οποία ανέφερε ότι προέρχεται από την εργατική τάξη και ότι η γνωριμία της με το ζεύγος Γερμενή δεν είχε καμία σχέση με την ιδεολογία τους. Το «κράξιμο», όμως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνεχίστηκε με αποτέλεσμα η τραγουδίστρια να αναγκαστεί να... επανέλθει μέσω Facebook και να γράψει το εξής: «Για να είμαι ξεκάθαρη είμαι αντίθετη στον φασισμό και στο ναζισμό».

Ανακοίνωσε εξέδωσε, όμως και η support μπάντα Mani Deum, στην οποία ανέφερε τα εξής: «Εκ μέρους μας θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε ότι απόψε (την Κυριακή) θα παίξουμε μετα τη διαβεβαίωση της διοργάνωσης και της ίδιας της Jarboe ότι ουδεμία σχέση έχει με ακροδεξιές πεποιθήσεις. Οσοι μας γνωρίζετε ξέρετε πολύ καλά ποιοι είμαστε και τη θέση μας εναντίον του φασισμού».

Η φωτογραφία διεθνούς φήμης ροκ σταρ με τον χρυσαυγίτη Γερμενή  [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ