Χρυσοχοΐδης προς ΧΑ: Είστε γελοίοι, αμετανόητοι, δειλοί και μαχαιροβγάλτες - iefimerida.gr

Χρυσοχοΐδης προς ΧΑ: Είστε γελοίοι, αμετανόητοι, δειλοί και μαχαιροβγάλτες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Aγριος καβγάς ανάμεσα στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και τον υπουργό Υποδομών Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ξέσπασε το βράδυ της Δευτέρας στη Βουλή.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο βουλευτής της ΧΑ Αρτέμης Ματθαιόπουλος από το βήμα της Βουλής απευθυνόμενος στον κ. Χρυσοχοΐδη του είπε ότι «μυαλά σαν τα δικά σας χτίζουν τζαμί χωρίς να ρωτήσουν τους Ελληνες» και πρόσθεσε πως «δεν μπορεί να μας κατηγορεί ότι δεν έχουμε μυαλό αυτός που ανήκει σε ένα κόμμα ο αρχηγός του οποίου προσπάθησε να αλλάξει την αλυσίδα του ποδηλάτου εν κινήσει».

Ο υπουργός Υποδομών ζήτησε και πήρε το λόγο, ωστόσο τόσο ο κ. Ματθαιόπουλος, όσο και οι υπόλοιποι βουλευτές της ΧΑ αποχώρησαν από την αίθουσα της Ολομέλειας. Τότε ο κ. Χρυσοχοΐδης φώναξε προς το μέρος τους: «Καλά κάνετε και φεύγετε, καλό θα ήταν να είχατε φύγει μια ώρα αρχύτερα. Είστε αμετανόητοι, γελοίοι, δειλοί, μαχαιροβγάλτες, σας ξέρω από παλιά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ