Καταβολή αποδοχών στους ναυτικούς του «Πηνελόπη Α» με απόφαση Βαρβιτσιώτη - iefimerida.gr

Καταβολή αποδοχών στους ναυτικούς του «Πηνελόπη Α» με απόφαση Βαρβιτσιώτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To συνολικό ποσό των 318.152,87 ευρώ αναμένεται να δοθεί στους 55 ναυτικούς του πλοίου «Πηνελόπη Α» από το ΝΑΤ, καθώς ο υπουργός Ναυτιλιά υπέγραψε τη σχετική απόφαση.

Καθένας από τους 55 ναυτικούς αναμένεται να λάβει από 4.399,12 ευρώ έως 15.354,84 ευρώ, ποσά που προκύπτουν από τις εγκεκριμένες καταστάσεις μηνιαίων αποδοχών από την Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία και βάσει της Συλλογικής Σύμβασης Ναυτικής Εργασίας.

Η απόφαση αυτή αποτελεί συνέχεια της παρέμβασης του κ. Βαρβιτσιώτη, όταν και με πρωτοβουλία του έθεσε σε καθεστώς προστασίας τους εν λόγω ναυτικούς. Σημειώνεται, ότι προηγήθηκε σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, η σύγκλησητης Επιτροπής για τη Διαπίστωση των Προϋποθέσεων Παροχής Προστασίας προκειμένου να αποφανθεί για το ποσό που δικαιούται έκαστος από τους 55 ναυτικούς του πλοίου «ΠΗΝΕΛΟΠΗ Α».

Παράλληλα, έχουν δρομολογηθεί όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες για τη ρυμούλκηση του πλοίου «ΠΗΝΕΛΟΠΗ Α» από τη Ραφήνα προς την Ελευσίνα, με δαπάνες που θα βαραίνουν τον Οργανισμό Λιμένος Ραφήνας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης Πηνελόπη Α
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ