Μετά τον υπάνθρωπο που έβαλε γάτα σε φούρνο μικροκυμάτων, νέο κρούσμα ασυνειδησίας από τον Λίβανο [βίντεο] - iefimerida.gr

Μετά τον υπάνθρωπο που έβαλε γάτα σε φούρνο μικροκυμάτων, νέο κρούσμα ασυνειδησίας από τον Λίβανο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τον διαδικτυακό σάλο που είχε προκαλέσει προσφάτως η δημοσίευση στο Facebook ενός βίντεο που απεικόνιζε την προσπάθεια ενός ασυνείδητου από τον Λίβανο να ψήσει μία γάτα σε φούρνο μικροκυμάτων (βλ. βίντεο), άλλο ένα απεχθές περιστατικό από την ίδια χώρα ήρθε να προκαλέσει την έκρηξη οργής των φιλόζωων του Λιβάνου.

Αφορμή ένα νέο βίντεο που δείχνει ένα άθλιο υποκείμενο να οδηγεί με μεγάλη ταχύτητα σε αυτοκινητόδρομο έχοντας καθισμένο στην εξωτερική πλευρά του οχήματος, στην πλευρά του μπροστινού παρμπρίζ, έναν έντρομο σκύλο.

Το βίντεο κινητοποίησε τις εγχώριες και διεθνείς φιλοζωικές οργανώσεις, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει γίνει γνωστό το αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φιλόζωοι οργή διαδίκτυο Λίβανος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ