Handelsblatt: Η Τρόικα αμφισβητεί τον Σαμαρά για τον στόχο στα φορολογικά έσοδα - iefimerida.gr

Handelsblatt: Η Τρόικα αμφισβητεί τον Σαμαρά για τον στόχο στα φορολογικά έσοδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανοιχτή αφήνει η τρόικα τη θέση της έναντι του προϋπολογισμού που ενέκρινε η ελληνική βουλή», αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt, η οποία παράλληλα επισημαίνει πως οι εκπρόσωποι των δανειστών αμφισβητούν τον στόχο για τα φορολογικά έσοδα που περιμένει η κυβέρνηση Σαμαρά,

Σε άρθρο με τίτλο «Διελκυστίνδα με την τρόικα στην Αθήνα», η Handelsblatt αναφέρει:

«Οι ελπίδες της ελληνικής κυβέρνησης για την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων πριν την ανάληψη της προεδρίας την 1η Ιανουαρίου έμειναν χωρίς ανταπόκριση από την τρόικα. Οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν τον Ιανουάριο. Στο ανοιχτά ζητήματα συγκαταλέγονται η μείωση των δημοσίων υπαλλήλων, το δημοσιονομικό κενό και το μέλλον των ελλειμματικών κρατικών βιομηχανιών όπλων. Η τρόικα αμφισβητεί το ύψος των φορολογικών εσόδων που αναμένει η κυβέρνηση Σαμαρά. Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση αρνείται να επιτρέψει και πάλι τους πλειστηριασμούς ακινήτων που σταμάτησαν το 2010».

Πηγή: Deutsche Welle

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ