Αναβολή στη δίκη για τη Marfin -Θα γίνει τέσσερα χρόνια μετά την τραγωδία - iefimerida.gr

Αναβολή στη δίκη για τη Marfin -Θα γίνει τέσσερα χρόνια μετά την τραγωδία

Αναβολή στη δίκη για τη Marfin -Θα γίνει τέσσερα χρόνια μετά την τραγωδία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τις 14 Μαΐου αναβλήθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η δίκη των δύο κατηγορουμένων για τις εμπρηστικές επιθέσεις στη MARFIN και στον Ιανό, τον Μάιο του 2010.Η δίκη αναβλήθηκε μετά από αίτημα συνηγόρου Πολιτικής Αγωγής, λόγω κωλύματος που είχε να παραστεί. Η πλευρά των κατηγορουμένων, ζήτησε διακοπή και όχι αναβολή της δίκης.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο υπόλογος για τη ΜΑΡΦΙΝ αφορούν τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία και κατά συρροή τετελεσμένης και σε απόπειρα και της έκρηξης από την οποία επήλθε θάνατος.

Αντίστοιχα, για την επίθεση στον ΙΑΝΟ, οι κατηγορίες αφορούν το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της έκρηξης από την οποία θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για ανθρώπους. Και οι δύο κατηγορούμενοι βαρύνονται επιπλέον με τις κατηγορίες της κατασκευής και κατοχής εκρηκτικής βόμβας και της απρόκλητης φθοράς ξένης περιουσίας δια εκρήξεων από πρόσωπο που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Marfin κατηγορούμενοι αναβολή δίκης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ