Ρεκόρ πωλήσεων των δίσκων της Amy Winehouse μετά το θάνατό της - iefimerida.gr

Ρεκόρ πωλήσεων των δίσκων της Amy Winehouse μετά το θάνατό της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι πολυάριθμοι fans της Amy Winehouse τιμούν την μνήμη του ινδάλματός τους με κάθε τρόπο, αφήνοντας λουλούδια και τσιγάρα (!) έξω από το διαμέρισμά της στο Λονδίνο, αλλά κυρίως την τιμούν με το να αγοράζουν μανιωδώς τα άλμπουμ και τα singles μετά τον θάνατό της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Guardian οι πωλήσεις των singles της Amy Winehouse όπως το Back to Black έχουν εκτοξευτεί τις τελευταίες μέρες ενώ το δεύτερό της άλμπουμ επέστρεψε στην κορυφή των charts, επτά μόλις ώρες μετά την ανακοίνωση του θανάτου της και πέντε χρόνια μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ

Επίσης παράγοντες της αγοράς εκτιμούν πως οι πωλήσεις δίσκων της Amy έχουν 37πλασιαστεί τις τελευταίες μέρες, τόσο μέσω διαδικτύου όσο και στα δισκοπωλεία.

Συγκεκριμένα το Back to Black μπήκε την περασμένη Παρασκευή στην 59η θέση του UK TOP100 Chart και στελέχη της εταιρείας που διαχειρίζεται τα charts εκτιμούν ότι θα μπει σύντομα στο top 10 καθώς οι πάντες σπεύδουν να ξανακούσουν και κυρίως να ξαναγοράσουν την μουσική της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ