Τα καυτά κορμιά του 2013: Αυτοί είναι οι πιο σέξι σελέμπριτι της χρονιάς που τελειώνει [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα καυτά κορμιά του 2013: Αυτοί είναι οι πιο σέξι σελέμπριτι της χρονιάς που τελειώνει [εικόνες]

Τα καυτά κορμιά του 2013: Αυτοί είναι οι πιο σέξι σελέμπριτι της χρονιάς που τελ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αντίστροφη μέτρηση για την έλευση του καινούργιου έτους έχει ξεκινήσει, όπως έχουν αρχίσει να δημοσιεύονται και οι λίστες με τα «best off» αυτής που μας αφήνει. Ανάμεσα στους καλύτερους του 2013, ξεχωρίσανε και οι διάσημοι με τα πιο καυτά κορμιά.

Ναι, μιλάμε για τους άντρες με τους με τους τέλειους κοιλιακούς και τις γυναίκες με τις ιδανικές αναλογίες, τις καμπύλες και τα καλοσχηματισμένα πόδια. Οι φωτογραφίες τους είτε από την παραλία είτε από το κόκκινο χαλί ή ακόμα και από φωτογραφήσεις σε περιοδικά και φωτογραφίες στο Instagram ήταν αυτές που τους έδωσαν τη νίκη. Τέτοια κορμιά, εξάλλου, δεν θα μπορούσαν να μείνουν κρυφά... γι' αυτό φρόντισαν και οι ίδιοι να μας τα δείξουν με την κάθε ευκαιρία.

Από τις μαμάδες Beyonce, Kim Kardashian και Kourtney Kardashian, που πανηγυρίζουν την επιτυχημένη απώλεια των κιλών της εγκυμοσύνης τους (η Kate Middleton δεν ξέρουμε αν ακριβώς πανηγυρίζει, γιατί η δική της μάχη με τα κιλά μάλλον ήταν.. αναίμακτη), μέχρι τα «bikini babes» Rachel Bilson, Kate Beckinsale, Hayden Panettiere, αλλά και την Christina Aguilera με την εντυπωσιακή επιστροφή της από τον κόσμο των πολλών κιλών, σ' όλες τους αξίζει μια θέση στη λίστα.

Βεβαίως, απ' αυτή δεν απουσιάζουν και οι άντρες με τη sexy... κορμοστασιά με τον Scott Eastwood να αποτελεί όχι μόνο ένα από τα πιο καυτά κορμιά, αλλά και την... αποκάλυψη της χρονιά, γενικά, αλλά και τον «συνταξιούχο» David Beckham να είναι αδύνατον να εξαιρεθεί από μια τέτοια διάκριση.

Δες τους στο joytv.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σέξι 2013 σελέμπριτι κορμιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ