Οι γκάφες μιας ανιστόρητης γενιάς: «Πέθαναν» τον Μόργκαν Φρήμαν επειδή τον μπέρδεψαν με τον Μαντέλα [εικόνα] - iefimerida.gr

Οι γκάφες μιας ανιστόρητης γενιάς: «Πέθαναν» τον Μόργκαν Φρήμαν επειδή τον μπέρδεψαν με τον Μαντέλα [εικόνα]

Οι γκάφες μιας ανιστόρητης γενιάς: «Πέθαναν» τον Μόργκαν Φρήμαν επειδή τον μπέρδ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η είδηση του θανάτου του Αφρικανού ηγέτη Νέλσον Μαντέλα σκόρπισε θλίψη παγκοσμίως, ωστόσο, ορισμένοι, νεαροί σε ηλικία μάλλον χάθηκαν στην μετάφραση, καθώς έστειλαν συλλυπητήρια στην οικογένεια του... Μόργκαν Φρήμαν.

Ετσι το twitter γέμισε με επικήδειους και εκφράσεις λύπης για τον σπουδαίο ηθοποιό, ο οποίος είχε υποδυθεί τον Νέλσον Μαντέλα στην ταινία «Invictus».

Ενας χρήστης μάλιστα το πήγε ένα βήμα παραπέρα αναφέροντας «Αναπαύσου εν ειρήνη Νέλσον Μαντέλα. Ησουν τόσο ταλαντούχος ηθοποιός».

Βέβαια μόλις πήραν χαμπάρι τη γκάφα τους άρχισαν να ισχυρίζονται πως ήταν ένα αστείο, αλλά μάλλον κανένας δεν τους πιστεύει.

Οι γκάφες μιας ανιστόρητης γενιάς: «Πέθαναν» τον Μόργκαν Φρήμαν επειδή τον μπέρδεψαν με τον Μαντέλα [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Οι γκάφες μιας ανιστόρητης γενιάς: «Πέθαναν» τον Μόργκαν Φρήμαν επειδή τον μπέρδεψαν με τον Μαντέλα [εικόνα] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ