Βενιζέλος: Χωρίς το ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση δεν υπάρχει – Κατεβήκαμε με τη χώρα και θα ανέβουμε ξανά μαζί - iefimerida.gr

Βενιζέλος: Χωρίς το ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση δεν υπάρχει – Κατεβήκαμε με τη χώρα και θα ανέβουμε ξανά μαζί

Βενιζέλος: Χωρίς το ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση δεν υπάρχει – Κατεβήκαμε με τη χώρα και θα α
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άποψη πως το κόμμα του είναι ο στυλοβάτης της κυβερνητικής σταθερότητας επαναλαμβάνει για ακόμη μια φορά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, μιλώντας στην εφημερίδα «Realnews», τονίζει ότι «χωρίς το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει κυβέρνηση» και προσθέτει ότι «Το κίνημα κατέβηκε με τη χώρα και χάριν της χώρας και θα ανέβει μαζί με την άνοδο της χώρας».

Παράλληλα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναφέρει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα βρει η κυβέρνηση με την Τρόικα γιατί η ελληνική πλευρά έχει εκπληρώσει τις συμβατικές υποχρεώσεις για την εκταμίευση της δόσης.

Σχετικά με το θέμα των πλειστηριασμών, ο κ. Βενιζέλος αναφέρει ότι «η δέσμευσή μας αφορά την πρώτη κατοικία του φτωχού και μεσαίου νοικοκυριού. Δεν αφορά πονηρούς μεγαλοοφειλέτες επιχειρηματικών δανείων που κρύβονται πίσω από την έννοια του φτωχού και μεσαίου νοικοκυριού. Το τρέχον οικογενειακό εισόδημα είναι επίσης σημαντικό κριτήριο για το ύψος της μηνιαίας ανεκτής δόσης όταν ρυθμίζεται ένα δάνειο».

Σημειώνει ότι δεν ανησυχεί για τη συνοχή του ΠΑΣΟΚ και τονίζει ότι «η συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος έδωσε ηχηρή απάντηση στα παραπολιτικά σενάρια και τη χυδαία θεσμικά πρόσκληση αποστασίας που διετύπωσε η κλειστή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ