Αδιανόητο: Έκλεψε τμήμα από το αυτοκίνητο του Πολ Γουόκερ και δημοσίευσε τη φωτογραφία στο Instagram [εικόνα] - iefimerida.gr

Αδιανόητο: Έκλεψε τμήμα από το αυτοκίνητο του Πολ Γουόκερ και δημοσίευσε τη φωτογραφία στο Instagram [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την οροφή της μοιραίας Porsche Carrera GT που κόστισε τη ζωή του Πολ Γουόκερ και του φίλου του, έκλεψε ένας 18χρονος σύμφωνα με την αστυνομία της Santa Clarita Valley στην Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με το τμήμα της Κομητείας του Λος Άντζελες ο Jameson Witty συνελήφθη στο σπίτι του στο Λος Άντζελες έπειτα από μια ανάρτησή του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης που παρουσίαζε το κλεμμένο κομμάτι της Porsche, ενώ οι αρχές βρίσκονται στα ίχνη και ενός 25χρονου έξω από την Καλιφόρνια.

Όπως αναφέρουν οι αρχές της περιοχής λίγο μετά τη μοιραία συντριβή του Σαββάτου, κάποιοι ακολούθησαν το όχημα οδικής βοήθεια, άρπαξαν τμήμα της Porsche και μετά εξαφανίστηκαν.

Αδιανόητο: Έκλεψε τμήμα από το αυτοκίνητο του Πολ Γουόκερ και δημοσίευσε τη φωτογραφία στο Instagram [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Porsche Λος Άντζελες Γκάλαξι Πολ Γουόκερ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ